Eşti stresată? Naturopaţii recomandă floarea pasiunii

Medicii naturopaţi recomandă tratamentul cu floarea pasiunii pentru a face faţă cu brio situaţiilor stresante.

Iei statine pentru colesterol, scazi riscul de artrită

Doza zilnică de statine pe care o iei pentru a menţine colesterolul în limite normale scade şi riscul de artrită, au descoperit cercetătorii de la Maccabi Healthcare Services din Tel Aviv.

Ceaiul mate, eficient in cura de slăbire

Înlătură senzaţia de foame

Primul eveniment de plimbare în aer liber

Se întâmplă la Braşov între 11-12 septembrie a.c. şi este primul eveniment de walking organizat de Federaţia Internaţională de Sport Popular.

Marşul pentru combaterea diabetului

Joi seara clujenii vor mărşălui in Parcul Central pentru a sprijini persoanele bolnave de diabet.

10 milioane de români suferă de afecţiuni reumatice

Potrivit datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, în România, aproximativ 10 milioane de români suferă de afecţiuni reumatice, dintre care cele mai frecvente sunt artroza, poliartrită reumatoidă şi spondilită anchilozantă.

30-40% dintre adolescenţi au o tentativă de suicid

30-40% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 9 şi 18 ani au o tentativă de suicid, relevă anchetele efectuate în rândul adolescenţilor.

Alte 5 cazuri cu West Nile confirmate în România

În prezent, în România sunt confirmate 20 cazuri de îmbolnăvire cu virusul West Nile, conform datelor furnizate Ministerului Sănătăţii de către Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile şi a rezultatului probelor de laborator de la Institutul Naţional de Cercetare- Dezvoltare Cantacuzino.

Rinichiul artificial implantabil, la un pas de realizare

Rinichiul artificial implantabil care elimină necesitatea dializei sau a transplantului este în fazele de testare, susţin cercetătorii de la Universitatea California din San Francisco.

Sună gratuit si semnalează neregulile din spitalele bucureştene

Bucureştenii au linie telefonică gratuită pentru semnalarea neregulilor la cele 21 spitale administrate de Primăria Bucureşti.

Începe campania "Şansa la viaţă, şansa la noi amintiri"

Scopul campaniei "Şansa la viaţă, şansa la noi amintiri" este de a dota mai multe maternităţi din ţară cu aparate speciale pentru îngrijirea copiilor nascuti prematur.

Clujul, capitala diabetologiei europene

Trei evenimente ştiinţifice de anvergură dedicate cercetării şi tratamentului diabetului vor avea lor la Cluj-Napoca între 7 si 11 septembrie.

În septembrie îţi verifici gratuit colesterolul

Verifică-ţi gratuit colesterolul în cadrul campaniei „Ai grijă de inima ta! Iar dacă tu eşti bine, ai grijă de inimile celor dragi!” care se desfaşoară toată luna septembrie.

Ce trebuie să ştii despre bolile metabolice?

Poţi sa găseşti răspunsuri la întrebările tale participând la seminarul "Bolile metabolice - aspecte clinice", care militează pentru crearea unui centru supraspecializat pentru copiii cu bole genetice/metabolice în România.

Blefaroplastia te întinereşte cu 5 ani

Adio riduri, cearcăne sau pleoape lăsate!

Marţi - stand up comedy şi festivaluri

Nu uita de festivalul ceaiului şi cafelei sau de ArtBoulevard - Bucharest Summer Urban Fest din Parcul Tineretului! Iată care sunt recomandările Eva.ro ...

Avem 15 infecţii cu virusul West Nile confirmate

În România sunt confirmate până în prezent un număr total de 15 infecţii cu virusul West Nile, conform datelor furnizate Ministerului Sănătăţii de către Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile şi a rezultatului probelor de laborator de la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare- Cantacuzino.

Începe festivalul ceaiului şi cafelei

Între 6 şi 12 septembrie, toţi iubitorii de ceai şi cafea vor avea parte de manifestări stradale, spectacole în ceanariile şi cafenelele bucureştene şi o expoziţie de ceai, cafea şi accesorii.

Reţete de cheesecake fără brânză şi foc

Rapid, uşor si cu puţine calorii

Cheesecake simplu

Convinge-te singură de rapiditatea cu care îl poţi prepara.