9 soluţii pentru un mic dejun de post

Ce să mănânci la micul dejun când ţii post? Află că există numeroase opţiuni sănătoase, fără să fii nevoită să apelezi la produsele nocive din comerţ, care sunt pline de chimicale. Iată cât de simplu şi de gustos poţi să-ţi prepari un mic dejun de post!

9 simptome ale diabetului

În România, 1 din 20 de persoane suferă de diabet, iar fiecare al şaptelea român prezintă riscul de a se îmbolnavi de diabet, arată statisticile. Află care sunt simptomele care pot anunţa prezenţa diabetului!

Fructele: în ce cantitate şi când le consumăm?

Ştii expresia: "Ce-i prea mult, strică"? În cazul consumului de fructe este 100% valabilă, deoarece nu este indicat să le consumăm în cantităţi exagerate. Câte fructe să mâncăm zilnic şi

Aluniţele: 8 simptome alarmante

Este doar un mit faptul că nu trebuie să te atingi de aluniţe, avertizează medicii dermatologi. O modificare în aspectul ei sau alte semne alarmante necestiă un consult dermatologic. Află care sunt aceste semnale!

9 alimente care-ţi îngălbenesc dinţii

Unele alimente favorizează îngălbenirea sau colorarea dinţilor. Află de la medicul stomatolog Orania Caleşu ce alimente trebuie să eviţi şi care au proprietatea de a-ţi curăţa dinţii!

Anghinarea scade colesterolul

Dacă ai colesterolul mărit, poţi să apelezi la o soluţie care s-a dovedit a fi foarte eficientă: tinctura sau ceaiul de anghinare. Foarte multe cercetări scot la iveală proprietatea anghinarei de a reduce nivelul colesterolului "rău".

Anorexia: 6 alimente care o încurajează

Studiile arată că foarte multe fete tinere se percep ca fiind "prea grase", de aceea apariţia tulburărilor de alimentaţie este o problemă frecvent întâlnită. Află de la prof. dr. Mencinicopschi ce alimente pot să declanşeze aceste perturbări ale comportamentului alimentar!

Îngheţată de banane: fără lapte, ouă, zahăr

Cea mai simplă si sănătoasă reţetă de îngheţată pe care o prepari acasă în maxim 5 minute. Trebuie doar să pui bananele la congelator de seara şi e gata îngheţata.

Uleiul de migdale, cel mai bun demachiant

Dacă nu l-ai încercat până acum, crede-mă că te vei îndrăgosti de calităţile uleiului de migdale dulci. Pot să spun că este cel mai bun demachiant pe care l-am încercat până acum:

Teo Trandafir: 5 motive pentru care nu se face bine

Cu toţii aşteptam sosirea lui Teo Trandafir în ţară, sosire care fusese anunţată de curând. Însă, lucrurile au luat o altă turnură şi aflăm de la medicii austrieci că vedeta a suferit o nouă intervenţie chirurgicală. Aceasta a avut loc vineri (25 martie), principalul motiv fiind înlăturarea ţesutului necrozat şi infectat din abdomenul vedetei. De ce este atât de dificilă recuperarea ei?

Slăbeşte cu pâine şi paste!

Toate curele de slăbire îţi spun să excluzi carbohidraţii, însă trebuie să ştii că organismul uman are nevoie de ei pentru buna funcţionare. Trebuie doar să-i alegi pe cei buni, de exemplu pâinea neagră şi pastele integrale. Vezi lista carbohidraţilor buni!

Tratamentul care îţi repară inima fără operaţie

Noua metodă de tratament utilizată în cardiologie foloseşte undele acustice, cu ajutorul cărora circulaţia în zonele afectate de boala arterelor coronare este refacută. Află în ce constă această terapie de revascularizare a inimii şi cum te ajută!

10 alimente puternice care te apără de cancer

Chiar contează ce mănânci! Este evident faptul că alimentaţia nesănătoasă stă la baza unor boli grave, cum ar fi cancerul, dar mulţi oameni nu iau aminte la ceea ce mănâncă. Haideţi să

Cancerul de colon: 10 factori de risc

Cancerul intestinului gros cauzează cele mai multe decese şi este foarte întâlnit, avertizează medicii oncologi şi gastroenterologi care atrag atenţia că această formă de boală este pe locul 2 ca frecvenţă la noi în ţară, după cancerul pulmonar. Află care sunt factorii de risc!

8 ceaiuri care te slăbesc şi nu te omoară

Vrei să slăbeşti şi ai nevoie de o recomandare bună pentru un ceai de slăbit care să dea şi rezultate? Află de la specialistul în api-fitoterapie, Carmen Nonn ce trebuie să conţină un ceai de slăbit bun şi pe ce perioadă este indicat să-l consumi!

Dinţi strălucitori: 4 soluţii rapide

Vrei să-ţi albeşti dinţii şi nu ştii ce tratament stomatologic să alegi sau ce soluţii alternative ai la îndemână? Află de la Dr. Orania Caleşu care sunt cele mai eficiente şi sigure tratamente de albire!

Astenia de primăvară: 5 soluţii eficiente

Somnolenţa, starea permanentă de oboseală şi dificultatea de concetrare sunt câteva dintre semnalele prin care organismul tău trece atunci când se confruntă cu astenia de primăvară. Iată cele mai rapide şi eficiente soluţii care îl ajută şi îţi dau energie!

Ora de vară: 5 motive pentru care e o povară

În noaptea de sâmbătă spre duminică (26 spre 27 martie), România trece la ora de vară. Astfel, ora 03:00 va deveni ora 04:00. Trenurile de călători vor pleca din staţii după ora oficială de iarnă până în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 03:00, respectiv ora 04:00 de vară. După ora oficială de vară, trenurile vor pleca din staţii conform orelor din mersul trenurilor.

Milkshake cu banane

Te revigorează, este potrivit pentru toată familia şi pentru orice moment al zilei. Plin de vitamine, minerale şi numai bun pentru o gustare la serviciu.

6 surse de vitamina C, mult mai bune decât citricele

Avem nevoie de vitamina C, mai ales în această perioadă, când organismul trece printr-o perioadă de tranziţie şi adaptare la noile temperaturi. Am fost surprinsă să aflu că avem surse mult