Hollywood: Bolile vedetelor

Nu de puţine ori ne-au şocat declaraţiile unor vedete cu privire la problemele de sănătate cu care se confruntă. Diabetul, problemele cu tiroida sau inima, lupusul sau maladia Parkinson sunt câteva dintre bolile declarate ale vedetelor cunoscute în lumea întreagă. Iată care sunt acestea!
1 din 7

Michael J. Fox suferă de Parkinson

Îndrăgitul actor, în vârstă de 49 de ani se luptă cu maladia Parkinson de aproape 20 de ani. Diagnosticul i-a fost pus pe când avea 30 de ani şi de atunci şi-a înfiinţat propria fundaţie - The Michael J. Fox Foundation for Parkinson's Research - fiind hotărât să găsească un tratament eficient pentru această boală. Maladia Parkinson este o afecţiune neurologică progresivă, caracterizată de probleme legate de mişcările corpului, cunoscute ca "simptome motorii". Cel mai vizibil dintre aceste simptome este tremurul
5 Ianuarie 2011
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aurora sabau pe 5 Ian 2011, 11:41
    parkinson

    as dori sa dau un sfat pentru cei ce sufera de aceasta boala.pe langa tratamentul medicamentos sa consume drojdie de bere fie sub forma de tablete s-au o lingura de drojdie dizolvata intr-un pahar cu apa. drojdia de bere contine toata grupa de vitamine B care ajuta bolnavul sa stopeze boala. mama mea ia in fiecare zi drojdie boala nu a evoluat . are multa energie si se simte bine.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod