Săptămâna Frumuseţii va avea loc între 3 şi 6 martie

de Ioana Maroşan, 6 Ianuarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Săptămâna Frumuseţii va avea loc între 3 şi 6 martie

Intre 3 si 6 martie va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti un eveniment dedicat frumusetii: a opta editie a Congresului International de Estetica Aplicata Les Nouvelles Esthetiques si expozitia Estetika&Wellness 2011.

Imaginea unui eveniment al industriei de beauty nu putea fi decat o frumusete la superlativ, doamna Valentina Pelinel - chip proaspat si sanatos, cat mai aproape de natural. Aceasta este tendinta cea mai pregnanta a viitorului: reintoarcerea la naturalete pentru ca „esenta este naturaletea” asa cum o exprima Valentina Pelinel, imaginea Estetika&Wellness. 

Mesajul Valentinei pentru toate femeile „frumusetea reala este cea naturala.

Barbatilor le place femeia care se trezeste dimineata cu zambetul pe buze si care ramane placuta si simpatica in mod firesc, natural, intreaga zi si, de ce nu, intreaga viata. Restul sunt adaosuri ocazionale.” 

Toate participantele, dar si participantii preocupati de look-ul lor, vor avea acces in premiera la cele mai proaspete informatii din vastul domeniu al infumusetarii si vor avea sansa de a „fura meserie” de la cei mai buni specialisti in frumusete din Romania si din strainatate.
Plus vor avea ocazia de a participa la concursuri si show-uri de machiaj, coafura si nailart, sustinute de nume recunoscute pe scena beauty romaneasca si nu numai. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod