Donează şi tu 2 euro pentru persoanele cu scleroză multiplă

Facebook Twitter Comenteaza
Donează şi tu 2 euro pentru persoanele cu scleroză multiplă

"Fly for MS" (zboară pentru MS) este un proiect inedit care urmăreşte să crească gradul de conştientizare cu privire la scleroza multiplă, să informeze publicul larg despre problematica SM, despre ce înseamnă, ce presupune această boală, dificultăţile cu care se confruntă persoanele diagnosticate.

 

„Prin acest zbor unic în lume dorim să arătăm oamenilor discrepanţa dintre libertatea pe care ţi-o oferă un zbor şi limitarea pe care ţi-o impune această boală, dar şi să găsim noi resurse şi noi prieteni pentru cei afectaţi de ea“, a explicat Andrei Floroiu, iniţiatorul proiectului.

Această călătorie a început pe 30 august 2010 în New York şi va dura aproximativ 60 de zile, timp în care vor fi vizitate 30 de ţări, printre care şi România.

Dacă doreşti să susţii acest proiect, donează 2 Euro printr-un SMS la 890, număr valabil în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote (nu se percepe TVA). Donaţiile pot fi făcute în perioada 10-29 septembrie 2010. Prin intermediul internetului se poate dona orice sumă accesând linkul http://flyms.org/donateforms.html

În România echipa Fly for MS va ajunge în perioada 17-21 septembrie.


Scleroza multiplă este o boală cronică a sistemului nervos central şi afectează până în prezent un milion şi jumătate de oameni din America de Nord şi Europa.
Simptomele includ: paralizia, dificultăţile de vorbire şi orbirea.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod