3,5 milioane de euro, investiţi în Spitalul Judeţean din Cluj-Napoca

Facebook Twitter Comenteaza
3,5 milioane de euro, investiţi în Spitalul Judeţean din Cluj-Napoca

Peste 3,5 milioane de euro vor fi investiţi pentru reabilitarea secţiilor de obstetrică şi neonatologie de la Spitalul Clinic Judeţean din Cluj -Napoca.

 

Ministrul Sănătăţii a semnat contractul cu Consorţiul austriac câştigător pentru modernizarea secţiilor de obstetrică şi neonatologie din spitalul clujean, astfel încât acestea să se ridice la nivelul cerinţelor actuale şi a normelor europene.

Suprafaţa care va fi reabilitată este de 4373 m2. Lucrările de reabilitare vor începe în toamna acestui an şi se vor finaliza în primăvara anului 2012.

"Vor fi realizate lucrări de recompartimentare a secţiilor vizate pentru a se asigura  fluxurile şi circuitele funcţionale necesare desfaşurării activităţii. Vor fi reabilitate instalaţiile de electrice şi se vor realiza sau reabilita, după caz, instalaţiile de gaze medicale pentru oxigen, aer comprimat sau vid.
Tot din aceste fonduri se vor reabilita instalaţiile de încălzire sau ventilaţie pentru realizarea unui microclimat optim şi controlat şi vor fi refăcute instalaţiile sanitare, tâmplăria, finisajele la pereţi, pardoseli, tavane etc.  Fondurile vor ajunge şi pentru construirea a două ascensoare noi",
declară Cseke Attila.

 

Credit foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod