Whoopi Goldberg vrea Premiul Nobel pentru Pace

Whoopi Goldberg şi-a propus să aibă realizări importante în ceea ce priveşte lupta pentru pacea mondială pentru că ar vrea să adauge şi un Premiu Nobel pentru Pace colecţiei sale de premii.

Monica Davidescu, stăpâna câinilor fără stăpân

Animalele fără stăpân, animalele ucise pentru blană, animalele folosite în circuri sau păsările torturate pentru obţinerea pufului şi în general toate creaturile tratate cu cruzime sunt astăzi în atenţia întregii lumi, mai mult decât oricând. În fiecare an, pe 4 octombrie, se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Animalelor.

George Michael este tratat cu "blândeţe" în închisoare

George Michael a declarat că este tratat cu "blândeţe" în închisoare, potrivit femalefirst.co.uk.

Sfaturi pentru prevenirea naşterilor premature

Sarcina este o etapă extrem de importanta în viaţă unei femeie, dar este în acelaşi timp şi un punct de plecare extrem de important pentru copilul care se va naşte.

Preţuieşte apa!

Raportul ONU privind dezvoltarea resurselor de apă din 2008 arată că aproximativ 13% din populaţia lumii, în jur de 800 de milioane de oameni, nu au acces la suficientă mâncare pentru o viaţă sănătoasă şi productivă, din cauza unei lipse persistente de apă pentru producţia recoltelor sau pentru creşterea animalelor.

Teatru si Metal Forever

Luni, 27 septembrie, te relaxezi cu cateva spectacole de teatru si o seara de Metal Forever.

Partea "nevăzută" a condimentelor

Condimentele dau savoare mâncării, dar foarte rar ne gândim la efectele lor benefice asupra organismului.

Săptămâna modei de la Londra, în imagini

Desfăşurată în perioada 17 - 22 septembrie 2010, Săptămâna modei de la Londra, la fel ca şi celelalte evenimente asemănătoare din capitalele modei ale lumii, precum Paris, New York sau Milano, ne oferă indicii puternice cu privire la ceea ce vom purta în sezoanele următoare.

Shania Twain îşi scrie memoriile

Shania Twain îşi scrie autobiografia, în care va face dezvăluiri inclusiv despre aventura extraconjugală a soţului său, femalefirst.co.uk.

Eficienţă în bucătărie!

Se spune că eficienţa este cea mai inteligentă formă de lene. Iar când vine vorba de gătit şi de timpul petrecut în bucătărie, eficienţa este elementul cheie.

Unghii perfecte, oricând!

Unghiile tale au nevoie de îngrijire pentru a se menţine sănătoase, dar şi pentru a arăta impecabil în orice moment.

Tendinţe în machiaj pentru toamna 2010

Nuanţele de mov, prună, roşu burgund şi violet sunt vedetele acestui sezon. Atât pe buze, cât şi în machiajul ochilor, îşi fac simţită prezenţa în cele mai multe prezentări dedicate sezonului toamnă-iarnă 2010-2011.

Lady Gaga, cu cătuşele pe aeroport

Lady Gaga a ajuns pe aeroportul din Los Angeles purtând o ţinută caracteristică, dar şi o pereche de cătuşe.

George Michael a plâns când a fost condamnat la două luni de închisoare

George Michael a plâns "ca un copil" când a fost dus în celula sa, ieri, 14.09.2010, potrivit femalefirst.co.uk. Cântăreţul a fost condamnat la două luni de închisoare pentru că a condus automobilul sub influenţa drogurilor.

Naomi Campbell, cu sosul picant în poşetă

Naomi Campbell ţine tot timpul în geantă o sticlă cu sos iute jamaican, pentru a-şi condimenta mâncarea, oriunde s-ar duce, potrivit femalefirst.co.uk.

Jennifer Lopez primeşte 12 milioane $ pentru prezenţa în juriul "American Idol"

Jennifer Lopez va primi 12 milioane de dolari pentru prezenţa sa în juriul "American Idol", dar se pare că pretenţiile vedetei au fost mult mai mari de atât, potrivit femalefirst.co.uk.

Angelina Jolie este vedeta-model

Implicarea Angelinei Jolie în campanii umanitare din întreaga lume i-au adus acesteia titlul de modelul celebru demn de a fi urmat, în urma unui poll online, potrivit femalefirst.co.uk.

Penelope Cruz este însărcinată în 4 luni şi jumătate

Zvonurile potrivit cărora Penelope Cruz ar fi însărcinată se pare că nu au fost simple zvonuri. Reprezentanţii actriţei şi ai soţului sau, actorul Javier Bardem, au confirmat, informeaza people.com.

Lady Gaga îşi lansează propriul parfum

Lady Gaga îşi va lansa propriul parfum, potrivit people.com. Vedeta, care tocmai a stabilit un nou record cu cele 13 nominalizări la MTV Video Music Awards, dintre care a şi câştigat 8, va avea propriul parfum.

Exerciţii la birou

Multele ore petrecute pe scaun, la birou, îşi pun amprenta asupra stării tale fizice. Crampele musculare, picioarele amorţite şi durerile de spate sunt printre primele efecte pe care le resimţi.