Cum să-ți pui ochii în valoare fără machiaj. 4 trucuri

Cum să-ți pui ochii în valoare fără machiaj. 4 trucuri

Oricât de mult am iubi machiajul, trebuie să recunoaștem că uneori ne dorim să renunțăm la el. Descoperă câteva trucuri ca să ai ochi frumoși și fără farduri
Rimelul, creionul de ochi și fardurile de pleoape pot da dependență. Ne ajută să obținem machiaje care ne transformă total aspectul. Poți obține cu ajutorul lor impresia unor ochi mai mari și mai luminoși. Dar ce poți face ca privirea ta să fie la fel de interesantă și atunci când nu porți farduri? Iată câteva trucuri pe care le-ai putea încerca:

Aplică gene false

Genele false de tip fir cu fir reușesc să imite fidel genele naturale. Diferența este că vei avea gene lungi, dese și curbate, iar rezultatul va fi vizibil instant: ochii tăi vor părea mai mari, iar privirea va fi accentuată.
În afara acestor beneficii esențiale, genele false îți permit să renunți complet la aplicarea rimelului, fiind o soluție foarte eficientă în special pe timpul verii, când petreci mult timp la malul mării sau la piscină și nu poți purta machiaj. Secretul unui aspect natural este alegea genelor de mărime moderată. Evită genele prea lungi sau aplicarea unui număr prea mare de gene false.

Definește-ți sprâncenele

Sprâncenele pot fi considerate "chenarul" unui chip. Ele reușesc să contureze și să pună în valoare trăsăturile feței, dar la fel de ușor te pot dezavantaja dacă au o formă care nu ți se potrivește.
Iar acest lucru devine și mai evident când nu porți machiaj. Pentru ca privirea ta să fie intensă și ochii să fie foarte bine evidențiați, ai nevoie de sprâncene perfect definite. Apelează la un specialist, care va alege cea mai potrivită formă pentru sprâncenele tale, în funcție de trăsăturile chipului tău. De asemenea, nu uita să-ți vopsește sprâncenele astfel încât să fie cu un ton mai închise decât culoarea a părului. Sprâncenele de culoare mai deschisă decât ce a părului te fac să pari cu cel puținj câțiva ani mai în vârstă. În cazul în care te-ai pensat excesiv de-a lungul anilor, iar acum vrei sprâncene dese, cu un aspect natural, nu ezita să apelezi la micropigmentare.
Este o tehnică prin care fire subțiri sunt tatuate astfel încât să obții iluzia unor sprâncene dese care par naturale.

Vopsește-ți genele

Dacă extensiile de gene nu sunt pe placul tău, poți încerca un alt truc simplu pentru a-ți accentua privirea când nu ești machiată. Soluția este vopsirea genelor. În mod normal, vârfurile genelor sunt mult mai subțiri și mai deschise la culoare, ceea ce le face să fie aproape invizibile. Dar dacă îți vei vopsi genele, vârfurile vor fi accentuate și genele tale vor părea mai lungi.

Conturează-ți linia pleoapelor

O metodă prin care poți renunța la machiajul ochilor, dar fără să pierzi avantajele oferite de acesta pentru aspectul tău este tatuajul cosmetic. Îți poți contura linia pleoapelor ca și cum ai purta permanent un creion dermatograf sau un tuș de pleoape.
Tehnica machiajului semipermanent a devenit tot mai performantă, astfel încât specialiștii foarte bine pregătiți pot realiza un machiaj discret, cu un aspect cât mai natural, care îți va pune ochii în valoare. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod