Hollywood: 6 vedete şi parfumurile lor

Dacă eşti vedetă, trebuie neapărat să ai propriul tău parfum. Cam asta se pare că este regula la Hollywood.

Riduri estompate, fără chirurgie

"Science fiction-ul" în materie de chirurgie estetică a devenit realitate. Noutatea este adusă de laserului ablativ fracţionat, denumit Fraxel repair, care oferă un tratament eficient de refacere a epidermului.

Beyonce este însărcinată?

Dacă ar fi să ne luăm după tabloide, Beyonce ar fi trebuit să fie însărcinată cam tot acest an. De această dată, insă, zvonurile ar putea avea un sâmbure de adevăr, potrivit femalefirst.co.uk.

Coco, fiica lui Sting, cântă în noiembrie la Bucureşti

Vineri, pe 5 noiembrie, The Ark deschide colecţia de evenimente cu I Blame Coco, trupa fiicei lui Sting, care va concerta pentru prima dată la Bucureşti.

Cât de bio sunt cosmeticele bio?

Două treimi dintre produsele marcate ca "bio" şi descrise ca fiind fără conservanţi, conţineau urme de conservanţi, potrivit unei investigaţii efectuate anul trecut în Franţa.

Uma Thurman, cu faţa plină de pudră albă

Uma Thurman a "abuzat" de pudra pentru faţă. Vedeta a fost văzută luni seara, la un eveniment ce a avut loc în New York, cu urme de pudră albă pe faţă, potrivit deilymail.co.uk. Actriţa avea pudră pe nas, frunte si sub ochi.

Lady Gaga, la plajă în costum auriu, împreună cu iubitul

Lady Gaga şi iubitul său, promoterul Luc Carl, şi-au petrecut o scurtă vacanţă, luna trecută, pe insula Creta din Grecia.

Daniel Radcliffe cu sutien, în "Harry Potter and the Deathly Hallows"

Prima parte din "Harry Potter and the Deathly Hallows" va fi lansată luna viitoare, iar pe masură ce momentul lansării se apropie, tot mai multe secvenţe din film sunt prezentate publicului.

Ce faci azi?

Dacă nu ţi-ai făcut planuri, îţi propunem noi câteva evenimente. Iată cu ce te poţi delecta marţi, 19 octombrie:

Eva Longoria şi-a cumpărat casă în Elveţia

Eva Longoria şi soţul său, Tony Parker, şi-au cumpărat un apartament de lux în Elveţia, potrivit femalefirst.co.uk. Este cea de-a treia locuinţă a vedetei din "Neveste disperate".

Mama a trei copii, distrusă de o operaţie estetică

Viaţa Ritei Payton, mamă a trei copii, a fost distrusă de o operaţie estetică nereuşită. Femeia şi-a părăsit locul de muncă şi şi-a pierdut încrederea în sine după ce nasul i-a fost mutilat în urma unei rinoplastii.

Justin Bieber, investigat pentru că a atacat un băiat de 12 ani

Se pare că Justin Bieber este investigat în ţara sa natală, Canada, pentru că l-ar fi lovit pe un băiat în vârstă de 12 ani, într-o sală de jocuri, potrivit femalefirst.co.uk

Usher vrea un harem

Cântăreţul american Usher a declarat că şi-ar dori să aibă un "harem" format din femei cu o gândire liberă, aşa cum trăieşte Hugh Hefner, potrivit femalefirst.co.uk.

Hollywood: Vedete cu unghii neîngrijite

Ne-am obişnuit ca vedetele să arate întotdeauna perfect, mai ales pentru că cele mai multe dintre ele au la dispoziţie o armată întreagă de stilişti şi make-up artişti.

MySkin.com - aplicaţie online pentru frumuseţea ta

Frumuseţea se mută online. Există deja zeci de aplicaţii care te ajută să "probezi" coafuri sau diferite tipuri de machiaj, să îţi albesti dinţii virtual sau să vezi cum ţi-ar sta cu câteva kilograme în minus (sau în plus, după caz).

Kate Moss s-a căsătorit în secret

Kate Moss s-a căsătorit în secret cu iubitul său, rockerul britanic Jamie Hince, anul acesta, pe 7 august, potrivit femalefirst.co.uk.

Mituri despre îngrijirea părului

Fiind "podoaba" noastră naturală, părul prezintă atât de mult interes pentru femei, cât şi pentru bărbaţi (chiar dacă nu recunosc), încât este normal că au apărut şi mituri pe seama îngrijiri acestuia.

Cu o întârziere de o oră, Guns N Roses i-a enervat şi pe fanii britanici

Trupa Guns N' Roses şi-a enervat fanii britanici după ce a urcat pe scenă miercuri noapte cu o oră întârziere, potrivit femalefirst.co.uk.

6 coafuri pentru un eveniment de neuitat

Se apropie un eveniment important pentru tine? Fie că este vorba de nunta celei mai bune prietene, la care vei fi domnişoară de onoare, fie că este o petrecere deosebită la care vrei să arăţi impecabil, îţi propunem câteva coafuri care vor face senzaţie.

Whoopi Goldberg a avut un atac de panică pe scenă

Whoopi Goldberg a fost la un pas de a opri show-ul de comedie pe care îl susţinea sâmbătă în New Jersey, după ce a avut pentru câteva momente un atac de panică, potrivit femalefirst.co.uk.