Ce tunsori să alegi dacă ai părul subțire și rar

Una dintre cele mai mari probleme ale părului fin și rar este lipsa volumului. Dar o poți corecta cu ajutorul tunsorii potrivite.
Descoperă câteva stiluri pe care să le încerci dacă ai părul subțire și rar.

Ce tunsori să alegi dacă ai părul subțire: Lob structurat

"Lobul" este o variantă de tunsoare puțin mai lungă decât clasicul bob. Iar varianta de lob structurat, care presupune tăierea șuvițelor în mod inegal, dar fără subțierea vârfurilor, se potrivește foarte bine părului rar și fin. Oferă volum părului și încadrează perfect chipul. Iar pentru a amplifica efectul vizual de păr bogat, ondulează-ți foarte puțin părul și folosește un produs de fixare care să-i ofere textură.




Breton drept

O altă tunsoare care poate masca foarte ușor faptul că ai părul subțire și rar este bretonul drept. Este o tunsoare care arată foarte bine pe părul lung.
Asociază bretonul cu șuvițe inegale care să-ți încadreze chipul. Vei obține o coafură ce va crea volumul de care are nevoie părul tău.




Părul lung, cu șuvițe în scări

Dacă vrei să-ți lași părul lung, dar este subțire și lipsit de volum, atunci poți încerca un stil care poate crea foarte ușor senzația de păr bogat. Șuvițele cu vârfuri inegale, alungite, oferă textură și volum, putând fi coafate foarte ușor. Șuvițele în scări ar trebui să pornească imediat sub bărbie și să coboare în cascadă spre vârfuri.
Ai grijă ca părul să fie tuns drept la spate, pentru a amplifica impresia de volum.



Ce tunsori să alegi dacă ai părul subțire: Bob răvășit

Bobul este una dintre cele mai bune alegeri pentru părul fin și rar. Iar un bob ușor răvășit este o alegere și mai bună, pentru că te va ajuta să obții foarte ușor impresia unui păr des, bogat. Șuvițele ușor inegale și vârfurile foarte puțin filate fac din această tunsoare un stil perfect pentru părul fin. 


Ce tunsori să alegi dacă ai părul rar:  Cărarea pe o parte

Cărarea adâncă pe o parte este, de asemenea, foarte utilă pentru a oferi un plus de volum părului fin. În schimb, o cărare pe mijloc este complet nepotrivită în cazul în care părul tău este fin.
Un alt avantaj al unei cărări laterale adânci este acela că poți schimba partea pe care o realizezi, ceea ce îți oferă instant mai mult volum.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod