Yasmin Le Bon, frumuseţe exemplară la 52 de ani: Pare sora fiicei sale

Fostul top model demonstrează că frumuseţea n-are vârstă. Vedeta şi fiica sa, Amber Le Bon (27 de ani), de asemenea model, par două surori.

Ar putea fi surori, atât de bine seamănă Yasmin şi Amber. La 52 de ani, fostul top model arată excelent, iar prezenţa sa la London Fashion Week a fost remarcată imediat de fotoreporteri, mai cu seamă că a venit însoţită de fiica ei. 

Cele două au venit la National Theatre din Londra pentru a urmări show-ul pregătit de designerul Roland Mouret. Cu un chip fără riduri, tot timpul zâmbind, Yasmin părea sora mai mare a lui Amber.

Fostul top model a optat pentru o ţinută casual în care predomina culoarea roz, cu un pulover la care a asortat pantaloni cu imprimeuri florale, iar în picioare pusta pantofi aurii.


Fiica sa a optat pentru o rochie roz până la genunchi, peste care a purtat o capă cu motiv floral alb şi negru, la care a asortat pantofi albi.

La show-ul pregătit de Roland Mouret au mai asistat vedete precum modelul Erin O'Connor şi Olivia Palermo. Aceasta a prima prezentare a designerului francez care locuieşte în capitala Angliei, după un deceniu în care acesta şi-a prezentat colecţiile la Paris. Totodată, a fost prima prezentare de modă organizată la National Theatre, scrie Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod