Cameron Diaz, fără machiaj: Vedeta este complet schimbată

Actriţa în vârstă de 44 de ani a mers la un salon de masaj şi a ieşit cu urme roşii pe frunte, după ce a stat cu capul pe suportul de sprijin al patului.

Cameron Diaz are obiceiul de a ieşi nemachiată pe stradă, în timpul liber, iar zilele trecute n-a făcut excepţie de la această rutină. Vedeta a mers la un salon de masaj din Los Angeles, aşa că nu şi-a bătut capul cu aranjatul, preferând o ţinută casual şi un look natural.

Îmbrăcată cu o pereche de jeanşi tăiaţi la un genunchi, o bluză cu guler în V cu carouri roşii şi bleumarin şi cu cardigan din lână lung, Cameron arăta complet diferit de vedeta strălucitoare de pe covorul roşu.

Ea avea părul blond strâns neglijent la ceafă şi nu părea într-o formă grozavă, ba chiar posomorâtă.

Şedinţa de masaj pare să fi fost destul de intensă, căci la ieşire Cameron avea pe frunte o urmă roşie vizibilă, apărută de la dispozitivul de sprijin al patului, pe care ea şi-a rezemat capul.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, actriţa americană a ieşit singură în oraş, fără soţul ei, rockerul Beji Madden. Cei doi sunt căsătoriţi din ianuarie 2015.

În 2015, Cameron Diaz a postat pe Instagram un selfie în care apărea nemachiată, pentru a-și promova noua carte, "The Longevity Book".
"Cred că îmbătrânirea a prins un sens negativ. De aceea am scris această carte, ca să înțelegem ce este îmbătrânirea... Și ca să ne întărim în încercările noastre de a trăi bine și mai mult", a declarat atunci actriţa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod