Cameron Diaz, fără machiaj: Vedeta este complet schimbată

Când nu are apariţii la un eveniment, Cameron Diaz preferă să renunţe la machiaj


Cartea, o continuare a primei lucrări scrise de Cameron Diaz, "The Body Book", apărută în 2013, i-a întărit rolul de guru inspirațional. Actrița a declarat că cei cinci piloni pe care își clădește stilul de viață sănătos sunt: "Mâncarea, mișcarea, somnul, evitarea stresului și legăturile cu cei dragi".

"Învățând că poți să îmbătrânești frumos poți să înaintezi mai bine în vârstă.

Dacă înțelegi cum funcționează corpul tău, atunci poți să acționezi ca să-l păstrezi în formă, ca să te ajute să ai o viață lungă și frumoasă", a explicat Cameron, care își încheie postarea de pe blog cu îndemnul să avem mai întâi grijă de noi în interior pentru că astfel rezultatul exterior va fi strălucitor. "Alegeți să fiți informate, alegeți să fiți sănătoase și fericite".

Vara trecută, actriţa a lansat un alt volum, intitulat "Privilege of Time/Privilegiul timpului".

Cameron Diaz a jucat mai ales în comedii romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie", notează Mediafax.

Ea a mai putut fi văzută în filmele "Viaţă pentru sora mea", "Cutia", în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise, precum şi în "Profă rea, dar buuună/ Bad Teacher" (2011) şi în comedia "The Other Woman/ Cealaltă femeie", regizată de Nick Cassavetes, alături de Leslie Mann şi Kate Upton (2014).

Actriţa a luat o mică pauză în activitatea profesională, cel mai recent rol al său fiind cel din "Annie", producţie lansată în 2015.
Ea va face parte din distribuţia următorului film din seria "Shrek", prevăzută pentru 2019 sau 2020.


Foto: Daily Mail / Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod