Machiaj perfect: Transformarea incredibilă a unor femei - FOTO

Machiajul poate schimba total fizionomia unei persoane. Aceste imagini demonstrează cum e posibil ca o femeie să arate mai tânără cu ajutorul unor tehnici bine exersate.
Anar Agakişiev este o stilistă foarte talentată din Azerbaidjan şi a devenit cunoscută la nivel internaţional graţie talentul ei fenomenal de a schimba radical pe oricine, prin machiaj. Specialitatea sa este transformarea unor femei în vârstă de 60 şi 70 de ani în persoane care arată mult mai tinere, cu ajutorul machiajului şi al extensiilor de păr.

Pagina ei de Instagram abundă de fotografii incredibile, în care femeile apar cu aspectul lor obişnuit, multe dintre ele vizibil îmbătrânite, cu multe riduri şi cu tenul neîngrijit, dar şi cu rezultatul uimitor al şedinţelor de machiaj care le schimbă total.

Pasionată încă din copilărie de machiaj, Anar a fost încurajată iniţial de părinţi să studieze medicina, dar a renunţat repede la facultate şi a ales să-şi facă un nume în industria cosmetică, relatează Daily Mail.
Şi a reuşit: printre clientele sale se numără concurentele care au reprezentat ţara sa la Eurovision, însă abilitatea sa de a face transformări incredibile au făcut-o celebră. Aşa a început un proiect interesant: în fiecare lună, ea transformă o femeie de peste 45 de ani, o fotografiază şi postează imaginile pe Instagram.

Anar Agakişiev are acum peste 200.000 de urmăritori care îi apreciază munca.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod