7 oameni celebri care au dat greş înainte de a avea succes

Ne-au făcut viaţa mai uşoară, ne inspiră şi ne-au dăruit lecţii importante despre cum să ne dezvoltăm existenţa. Poveştile lor ne învaţă că succesul nu înseamnă doar un dram de noroc, ci foarte multă muncă şi perseverenţă dusă până la fanatism.

Dincolo de toate acestea, oamenii celebri au făcut şi erori care le-au prins bine - nimeni nu este perfect şi cel mai bun profesor este greşeala, iar înainte de a se înfrupta din cupa victoriei, au cunoscut şi ei gustul amar al eşecului.
Dar asta nu i-a oprit, ci dimpotrivă, i-a stimulat să continue şi să lupte pentru a reuşi. Istoria demonstrează că a meritat să creadă orbeşte în ei înşişi.

Bright Side ne arată cum au dat greş oamenii celebri înainte de a cunoaşte consacrarea şi de ce e important să greşeşti înainte de a te bucura de succes.
1 din 8

Michelle Obama

Prima Doamnă a Americii a învăţat că în viaţă nu trebuie să ţii cont prea mult de părerea altora. Când era tânără, oamenii nu o apreciau aşa cum îşi dorea şi nimeni o vedea altceva decât o posibilă soţie de muncitor, pentru că provenea dintr-o clasă socială considerată inferioară. Înainte de a fi admisă la Universităţile Princeton şi Harvard, puţini credeau în ea. Mereu criticată, Michelle a decis atunci să fie întotdeauna sinceră cu sine şi să-şi urmeze vocaţia: să ajute la crearea unei ţări mai bune. Astăzi este una dintre cele mai influente femei din lume.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod