Adevăratul "lup de pe Wall Street": Playboy-ul care a înșelat starurile de la Hollywood

Dosar Eva. Brokerul Dana Giacchetto a fost amic la cataramă cu Leonardo DiCaprio și alte celebrități. El a stat trei ani la închisoare după ce a furat banii vedetelor pe care le-a sedus cu petreceri, femei și droguri.

"Am zburat aproape de soare și m-am ars", își începe povestea cel care a cucerit Hollywoodul cu banii și petrecerile sale monstruoase, sfârșind prin a fura milioane de dolari din conturile starurilor. Anii în care se distra cot la cot cu amicii săi celebri, spărgând banii pe chefuri obscen de scumpe s-au scurs numaidecât, iar el, Dana Giacchetto, "lupul neîmblânzit de pe Wall Street", a ajuns un biet mielușel, înțărcat într-o cușcă - celula închisorii. Setea neastâmpărată de distracție l-a dus la pierzanie.

20de milioane de dolari a furat Dana Giacchetto de la clienții săi celebri
Brokerul care a sedus și păcălit starurile americane, inspirându-l pe DiCaprio pentru rolul magistral din "Lupul de pe Wall Street" s-a destăinuit publicației The Hollywood Reporter, prezentând o istorie care cuprinde excese de tot felul, sume amețitoare și o sumedenie de greșeli care l-au dat jos din vârful lumii, unde socotea el că se cocoțase.
Povestea lui e o parabolă modernă a lăcomiei, desfrâului și decăderii, cu un sfârșit previzibil, din care toți avem ceva de învățat. Dincolo de toate astea, vă veți întreba, și-a schimbat, oare, lupul blana?

În anii '90, Giacchetto era consilierul financiar al multor staruri de la Hollywood. Învârtea o grămadă de bani, îi plimba de colo-colo, în investiții și plasamente financiare, îi înmulțea. Vedetele care n-aveau timp sau nu se descurcau cu gestionarea finanțelor îl mandatau pentru a face investiții.
Iar el se pricepea de minune la așa ceva. Banii erau viața lui: jongla cu ei una-două, cum ar face Cristiano Ronaldo două-trei fente cu ochii închiși.

N-a durat mult până când i s-a dus vestea la Hollywood. Clienții îl căutau, el își făcea treaba și câștiga noi relații. Morișca se învârtea ca unsă, iar Giacchetto devenea tot mai bogat. Uriașul său apartament din SoHo devenise "sediul" celor mai nebune petreceri de pe Coasta de Est a Americii, nu doar din New York.
Adevărate orgii: prostituate, băutură și droguri la discreție, la care au fost martori, de fiecare dată, cei doi papagali, Angel și Tiberius, pe el îi creștea acolo. Unul era al lui, celălalt era al "fratelui" său, Leonardo DiCaprio.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod