Adevăratul "lup de pe Wall Street": Playboy-ul care a înșelat starurile de la Hollywood

Giacchetto susține că el l-a inspirat pe Leonardo DiCaprio în interpretarea personajului din "Lupul de pe Wall Street"


După cădere, toată lumea şi-a luat tălpăşiţa. A pierdut nu doar bani, ci şi prieteni. Oamenii importanţi l-au părăsit. "Când merg la Hollywood şi-mi văd vechii clienţi, o fac întotdeauna neoficial. Chiar şi oamenii la care am ţinut cel mai mult răspund la telefon de parcă le-ar fi frică să vorbească cu mine, pentru că Hollywoodul este destul de mic", a povestit fostul consultant financiar.

Eram regele lumiiDana Giacchetto
Lăsând la o parte problema cu acel card de credit, Giacchetto se declară fericit acum, deşi creşte singur doi copii, pentru că soţia l-a părăsit.
Este bun prieten cu fashionista Daphne Guinness şi cântă prin Manhattan cu trupa lui, Element 4.
Dar simţul pentru afaceri nu piere niciodată, aşa cum niciun tigru, oricât de dresat ar fi, nu-şi pierde instinctul de prădător. Giacchetto are o afacere în domeniul alimentaţiei, pe care a botezat-o Taste. Produce şi vinde salsa.

La capătul "purgatoriului", Dana Giacchetto este acum un om obişnuit, bântuit de amintirile gloriei apuse. După anii de distracţie nebună, astăzi "stăpânul lumii" nu mai are nimic.
"Am trăit într-o lume a fanteziei", îi spunea judecătorului, înainte ca acesta să-l trimită la închisoare. A meritat?

Lupul de pe Wall Street este acum doar un mieluşel, dar oricine ştie ce ar alege dacă ar da din nou de gustul prăzii: banii.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax, The Hollywood Reporter

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod