Heidi Klum

Heidi cea fără machiaj: Vedeta nu mai are nimic de ascuns la 43 de ani

Heidi Klum nu se sfieşte să renunţe la machiaj sau să apeleze la unul minimalist la evenimente publice. De câţiva ani, supermodelul preferă un look natural.

La 43 de ani, Heidi Klum are atâta încredere în ea încât îşi permite să renunţe la machiaj în aproape orice apariţie. Chiar şi dacă nu renunţă total, optează pentru unul cât mai simplist şi doar dacă e necesar. Singurele ocazii în care o mai putem vedea apelând la intervenţii cosmetice sunt campaniile publicitare, prezentările şi şedinţele foto.

La cea mai recentă apariţie publică, supermodelul german a folosit un machiaj minimalist. Într-o ţinută casual, cu o cămaşă cu imprimeuri în stil leopard, jeanşi bleumarin şi botine negre, Heidi a fost prezentă duminică la un eveniment caritabil organizat în Santa Monica de fundaţia P.S.

Arts şi arăta foarte bine, chiar şi fără prea multe eforturi.

Fiind un eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru îmbunătăţirea vieţii copiilor prin intermediul educaţiei şi al artei, vedeta a venit însoţită de cei patru copii ai săi: Henry (11 ani) şi Johan (9 ani) şi fetele - Helene (12 ani) şi Lou (7 ani).

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod