Greşeli majore din filme celebre. Sigur nu le-ai sesizat până acum!

Sunt filme care au făcut mare vâlvă şi în care s-au investit bani serioşi. Cu toate acestea apar unele greşeli majore pe care sigur nu le-ai văzut până acum!

Uneori apar personaje care nu au ce să caute în scena respectivă, iar alteori personajele din film au ţinute care nu se încadrează în perioada în care este prezentată acţiunea producţiei. În orice caz, chiar dacă s-au investit bani mulţi în aceste producţii, iar unele dintre ele au primit premii importante se pare că greşelile tot s-au strecurat în timpul filmărilor.
Neatenţia celor de la costume sau a echipei de filmare, precum şi a celor care s-au ocupat de montajul peliculelor respective a permis strecurarea unor greşeli majore în filme celebre, precum "Braveheart", "Pirates of the Caribbean", "Django Unchained" şi "Dallas Buyers Club".
1 din 6

"Dallas Buyers Club"

Filmul care a câştigat nu mai puţin de 3 premii Oscar în anul 2014 şi care tratează problema bolnavilor de SIDA şi a companiilor farmaceutice din America, a avut o mică scăpare care a rămas în istoria cinematografică. Într-o scenă în care Matthew McConaughey îşi întâmpină clienţii in propriul birou, chiar în spatele său este un afiş cu o maşină din 2011, deşi acţiunea filmului se petrece în 1985.
16 Noiembrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bucur C pe 15 Nov 2016, 17:59
    Dajango

    Intr-adevar, mult prea high-tech rame pentru 1858

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod