Prinţul Harry are o iubită de nota 10: Aceste imagini spun tot!

Noua iubită a Prinţului Harry a făcut un pictorial de senzaţie. Meghan Markle e irezistibilă într-o fustă din piele şi dovedeşte că are stil.

Dacă se mai întreabă cineva de ce s-a îndrăgostit Prinţul Harry tocmai de ea, Meghan Markle ne demonstrează din plin cât de bine arată. Actriţa în vârstă de 35 de ani a pozat în cadrul unei campanii organizate de retailerul canadian de modă Reitmans, iar imaginile sunt senzaţionale. Este o lecţie de frumuseţe, de bun gust şi de plăcere pură pe care "cea mai norocoasă fată din lume", cum s-a descris chiar ea, o oferă cu naturaleţe şi care convinge pe oricine că, de fapt, Harry e şi mai norocos.

Noua iubită a prinţului arată fantastic într-o rochie creion din piele neagră, care îi scoate în evidenţă posteriorul sexy şi silueta filiformă.

În alte fotografii, Meghan poartă pantaloni mulaţi din piele şi o cămaşă neagră, descheiată la gât, dar şi pantaloni negri din piele în contrast cu o cămaşă albă cu mâneci lungi, îndoite, ţinute la care a asortat pantofi negri stiletto.

În toate combinaţiile vestimentare prezentate pentru lansarea pe piaţa americană, actriţa arată senzaţional şi, conştientă de forţa sa de seducţie, ea s-a declarat îngrijorată de latura sexy a acestor ţinute. Surprinzător, articolele prezentate de ea au preţuri accesibile care nu depăşesc 100 de dolari, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Pictorialul a apărut după ce Meghan s-a declarat "cea mai norocoasă fată din lume", confirmând astfel relaţia cu prinţul Harry.


În primul interviu acordat după recunoaşterea acestei relaţii, ea s-a declarat o americancă obişnuită, dar îndrăzneaţă, cu opinii puternice. "N-am fost o fată care a crescut cu bomboane de 100 de dolari. Eu sunt fata care a rămas fără benzină când s-a dus la primul ei casting", a spus ea.

Meghan a admis că îşi face probleme în legătură cu scenele de sex pe care le-a jucat în serialul "Suits" şi a mărturisit că preferă hainele mulate pentru că mama ei a sfătuit-o să-şi folosească cu încredere atuurile.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod