Prinţul Harry are o nouă iubită: Cum arată ultima lui cucerire

Prinţul Harry ar avea o relaţie secretă cu actriţa americană din serialul "Suits", Meghan Markle, interpreta lui Rachel, aceasta făcând deja cunoştinţă cu ducele şi ducesa de Cambridge, potrivit unor apropiaţi ai celor doi.
Se pare că Harry şi Meghan au făcut cunoştinţă în Toronto, Canada, locul în care se filmează serialul "Suits", când Harry se afla în vizită, în luna mai, pentru a promova jocurile pentru anul 2017 ale Fundaţiei Invictus.

Potrivit ziarului The Sunday Express, citat de Mediafax, cuplul încă se află în faza de tatonări, însă Harry ar fi "copleşit" de noua sa prietenă. "Este mai fericit decât a fost în urmă cu mult timp", a spus un apropiat al cuplului.
"Se bucură de timpul petrecut împreună şi există în mod vizibil o chimie între cei doi. Harry s-a străduit să ţină relaţia în secret pentru că nu vrea să o sperie pe Meghan. Ştie că lucrurile se vor schimba când relaţia lor va fi făcută public dar e conştient că nu o poate ţine în secret prea mult timp."

Apropiatul Prinţului Harry a declarat: "E prea devreme să ştim dacă relaţia va conduce către ceva pe termen lung, dar cine ştie? Pe moment, o iau pas cu pas şi văd cum merg lucrurile."

Purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington nu a dorit să comenteze zvonurile afirmând că "nu comentează chestiuni private", în timp ce un reprezentat al actriţei nu a oferit niciun punct de vedere cu privire la presupusa relaţie.

Actriţa, care are şi un blog de lifestyle, a vizitat Londra în vară, postând o serie de fotografii pe contul său de Instagram, publicate de cotidianul britanic Daily Mail.
Deşi nu l-a menţionat pe Prinţul Harry în postările sale, fanii au observat că actriţa în vârstă de 35 de ani purta o brăţară de mărgele similară cu una purtată de Harry în urmă cu câteva luni, sugerând că ar putea fi un dar din partea prinţului, relatează Mediafax.

Vestea relaţiei vine la câteva luni după ce s-a zvonit că prinţul, în vârstă de 32 de ani, ar fi avut vreo relaţie cu Ellie Goulding şi actriţa Jenna Coleman, ambele negând relaţiile, în timp ce actriţa Meghan Markle, din Los Angeles, a fost căsătorită cu managerul de talente Trevor Engelson, până la despărţirea din 2013.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod