Cindy Crawford, transformată de Halloween de Peter Savic, hairstylistul vedetelor de la Hollywood

Cindy Crawford și sotul ei, Rande Greber, au ales să petreacă de Halloween purtând ținute punk, inspirate de filmul “Sid and Nancy” din anul 1986. Responsabil de look-ul familiei este celebrul hairstylist Peter Savic, colaborator al lui Crawford de mai bine de 20 de ani.

Împreună cu Cindy am pregătit coafurile de la această petrecere pentru toți membri familiei.  În cazul ei am optat pentru un look messy hair, specific anilor ’80. I-am făcut șuvițe blonde și portocalii și i-am prins părul într-o parte.

Lui Rande i-am făcut șuvițe albastru-electric, iar coafura este una rebelă. Am folosit cel mai puternic gel de păr, iar apoi am aplicat și un fixativ care a "înghețat" întreaga coafură”, spune Peter Savic.

Pentru ca look-ul punk de Halloween al lui Cindy Crawford să fie complet, celebrul model a recurs și la ajutorul pictorului american Connor Tingley, un colaborator apropiat al lui Peter Savic, cel care i-a personalizat jacheta de piele.

Am primit jacheta lui Cindy cu câteva zile înainte și am pictat-o în atelierul meu.

Are mesajul <Free Society>, așa că desenul de pe spate spune totul despre modul în care trebuie să abordăm constrângerile de orice fel al unei societăți care, în aparență, se vrea democratică și liberală”, declară pictorul Connor Tingley.

Cu o carieră de aproape 40 de ani în domeniu, Peter Savic este cel mai reputat hairstylist din lume, numele său fiind legat de look-uri iconice ale unor celebrități de marcă precum Madonna, Christina Aguilera, Naomi Campbell, Sophia Loren, Lady Gaga sau Cindy Crawford.

Peter Savic a cunoscut succesul la începutul anilor ’80, cand a devenit hairstylist-ul  Madonnei, cu care a colaborat frecvent din anii 80 până în 1996.

Connor Tingley, 23 ani, este un pictor american considerat de numeroase reviste de specialitate ca fiind unul dintre noile mari talente din arta contemporană. Printre clienții lui se numără o serie de celebrități de la Hollywood, Naomi Campbell si Sharon Stone fiind doar două nume sonore care au achiziționat tablouri ce îi poartă semnătura.

La petrecerea organizată de Cindy Crawford într-un restaurant din Beverly Hills au mai luat parte Alessandra Ambrosio, Lisa Rinna, Jenna Dewan Tatum, Robin Thicke și Ryan Seacrest.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod