Portret nou cu Lady Di şi fiii săi. Cum arătau Harry şi William

O fotografie cu Prinţesa Diana şi cei doi fii ai săi, Harry şi William, a fost văzută pentru prima dată în timpul unei emisiuni difuzate de BBC.

O fotografie cu Prinţesa Diana şi cei doi fii ai săi, Harry şi William, a fost văzută pentru prima dată în timpul unei emisiuni difuzate de BBC.

Fotografia a fost realizată de Lordul Snowdon, fostul soţ al Prinţesei Margareta, relatează Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Imaginea o surprinde pe Lady Di cu un zâmbet larg pe chip, în timp ce prinţii Harry şi William par mai degrabă plictisiţi. Cei doi îşi petrecuseră întreaga zi pozând alături de mama lor sau urmărind-o în timp ce era fotografiată.

Înainte de a fi realizat acest portret, Harry şi William făcuseră o pauză de masă, iar anunţul unei noi poze i-a nemulţumit.

Expertul emisiunii Antiques Roadshow, Clive Farahar, a descris imaginea ca fiind "extraordinară" şi "absolut uluitoare".

"Este cu adevărat fantastică. Este o poză întâmplătoare pentru că băieţii nu au şosete, din ceea ce văd eu", a declarat Farahar.

Lordul Snowden, care a făcut fotografia, are acum 82 de ani şi a divorţat de Prinţesa Margareta în 1978. El a mai avut de atunci o soţie, Lucy Lyndsay-Hogg, de care a divorţat în anul 2000, relatează Mediafax.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod