Prinţul Harry are o iubită de nota 10: Aceste imagini spun tot!

Meghan Markle
Meghan Markle, o fată obişnuită din America, ajunsă "cea mai norocoasă fată din lume" după ce Prinţul Harry s-a îndrăgostit de ea


Prinţul Harry a confirmat miercuri faptul că în acest moment prietena sa este actriţa americană. Cei doi au făcut cunoştinţă în Toronto, Canda, locul în care se filmează serialul "Suits", când Harry se afla în vizită, în luna mai, pentru a promova jocurile pentru anul 2017 ale Fundaţiei Invictus.

Actriţa care are şi un blog de lifestyle, a vizitat Londra în vară, postând mai multe fotografii pe Instagram.

Deşi nu l-a menţionat pe Prinţul Harry în postările sale, fanii au observat că actriţa purta o brăţară de mărgele similară cu una purtată de Harry în urmă cu câteva luni, sugerând că ar putea fi un dar din partea prinţului.

Declaraţia oficială emisă de Kensington Palace prin care Harry confirmă relaţia este însoţită însă şi de o listă a abuzurilor şi hărţuirilor mass-media la adresa iubitei sale.

În intervenţia oficială se arată că o relaţie de câteva luni nu poate fi astfel tratată de către mass-media.
Prinţul Harry reacţionează rareori oficial la astfel de story-uri de domeniul fantasticului, dar săptămâna trecută s-a întrecut măsura, relatează Mediafax.

În ultimele zile, primele pagini ale unor ziare au fost pline de comentarii rasiste, sexiste, iar internetul a înmulţit comentariile criticile la adresa actriţei de 35 de ani. Fotografii au năvălit în spaţiul ei privat şi s-a făcut apel la intervenţia poliţiei.

Corespondentul BBC acreditat la Curtea Regală sublinează faptul că declaraţia oficială de acum este un act de determinare din partea prinţului Harry prin care acesta cere ca media să înţeleagă faptul că este vorba de viaţa lor privată.

Meghan Markle este cunoscută prin rolul Rachel Zane din Suits şi de apariţia sa în ”Şefi de coşmar”.
De asemenea, este activă în zona civică prin ample campanii umanitare.

La rândul său, Prinţul Harry a avut mereu parte de o relaţie dificilă cu presa, BBC descriind-o ca o moştenire nefericită de pe urma mamei sale Prinţesa Diana de Wales. La 20 de ani a fost urmărit de paparazzi într-un nightclub în afara Londrei şi în 2012 fotografii l-au surprins în postură indecentă într-un hotel din Las Vegas. Aceste ipostaze nu au umbrit actele sale de caritate şi felul în care s-a achitat de serviciul militar, notează Mediafax.


Foto: Reitmans

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod