Gillette Fusion® ProShield™ - noul aparat de ras de la Gillette

Conform celor mai recente studii, cei mai mulți bărbați au nevoie de 170 de mișcări atunci când se bărbieresc, iar 120 dintre ele sunt repetări pe aceeași suprafață a feței după ce primele mișcări elimină o bună parte din gelul de ras protector. Deși există o evoluție a tehnologiei lamelor, mulți bărbați încă se aleg cu iritații, cele mai multe din cauza repetărilor. Pentru a nu schimba modul în care se bărbieresc bărbații, Gillette® a dezvoltat o nouă rezervă ce beneficiază de cea mai nouă tehnologie de până acum pentru a proteja mai bine bărbații de iritații. Noul Gillette Fusion® ProShield™, cu bandă lubrifiantă înaintea și în urma lamelor, protejează împotriva iritațiilor în timpul bărbieritului, indiferent de numărul de mișcări de care este nevoie.

Bărbații au multe obiceiuri de îngrijire personală pentru a avea aspectul pe care și-l doresc.

De multe ori acestea sunt realizate în mod automat printre alte activități ale zilei. Unele dintre gesturile automate pot fi ridicarea pieptului atunci când se simt provocați, gesturile în care duc mâna la față atunci când se gandesc la un lucru, inspiră aer adânc când văd o persoană atractivă sau repetă un număr surprinzător de mișcări atunci când se bărbieresc.

Atunci când se bărbieresc frecvent, bărbații repetă aceeași mișcare pe aceeași suprafață a feței, ceea ce duce la îndepărtarea gelului de ras. Bărbieritul aceleiași suprafețe fără a avea un gel protecție poate duce la iritarea pielii, roșeață sau mici răni care îi vor opri pe bărbați din a avea un aspect prin care să se simtă confortabili.
De aceea, Gillette a dezvoltat Fusion ProShield, adăugând o nouă bandă lubrifiantă înaintea lamelor alături de banda Lubrastrip deja existentă în urma lamelor, pentru a proteja pielea de iritații, dar în același timp păstrând și precizia din timpul bărbieritului.

Aparatul Fusion ProShield are o noua bandă lubrifiantă înaintea lamelor, alături de banda Lubrastrip deja existentă în urma lamelor, ce protejează pielea de iritații. Alături de lamele de ras ProGlide ce benficiază de cea mai nouă tehnologie: cele mai subțiri și fine margini ale lamelor pentru a înlătura senzaţia de tragere şi smulgere; cel mai avansat înveliș Gillette pentru lamele de ras; stabilizatorul de lame pentru a menține o distanţă optimă între lame pentru un confort mai mare; micro pieptenele (MicroComb) care ajută la poziționarea firelor de păr și ghidarea acestora spre lame; „Trimmer” pentru o definire de precizie; mânerul FlexBall cu un pivot inovativ pentru a se adapta liniilor feței pentru o precizie maximă.
În plus, rezervele ProShield se potrivesc și la aparatele de ras Fusion și ProGlide.

Gillette a redefinit bărbieritul prin tehnologia Fusion ProGlide cu Flexball, iar acum a modificat tehnologia rezervelor cu lame prin Fusion ProShield. Peste 25 de milioane de bărbați din întreaga lume au făcut schimbarea la Flexball, iar prin Fusion ProShield, experiența bărbieritului este acum îmbunătățită prin cel mai avansat aparat de bărbierit Gillette. Gillette Fusion ProShield este disponibil în România la prețul recomandat de 64,99 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod