Îndrăzneală la 42 de ani: Heidi Klum, selfie fără machiaj - FOTO

Fostul model al casei Victoria's Secret obişnuieşte să se pozeze din când în când cu un look natural. Ea a publicat marţi o imagine curajoasă pe Instagram.

Nimeni nu a ridicat mai mult trendul selfie-urilor fără machiaj decât Heidi Klum, notează cotidianul britanic Daily Mail. Marţi, supermodelul german le-a făcut o nouă surpriză admiratorilor săi.

Cu părul ciufulit, de parcă abia se trezise din somn, Heidi a scris lângă imagine un simplu salut - "Bună dimineaţa". A fost suficient pentru a începe ziua alături de 2,5 milioane de oameni care i-au văzut fotografia.

Mamă a patru copii, Heidi Klum nu se sfieşte să le arate şi faţeta obişnuită a vieţii sale, latură care include şi multe imagini în care apare fără machiaj.

Deseori, înainte de a intra pe mâna make up artistului, ea se pozează pentru a le arăta fanilor cât de mult are de lucru expertul pentru a ajunge la un rezultat notabil.

Recent, vedeta a pozat nemachiată, mimând că îşi ascunde chipul în spatele unui buchet de trandafiri roşii dăruit de iubitul ei, comerciantul de artă Vito Schnabel, în vârstă de 28 de ani.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ek pe 18 Feb 2016, 12:29
    E O FRUMOASA

    lumina este ft buna... cred ca nu arata chiar asa in realitate... Titlul insa este "simpatic"... vai ce indrazneala, mai ieri era una dintre femeile cele mai dorite din lume... azi insa e o mare indrazneala sa iti faci o poza fara machiaj...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod