Frumuseţe. Machiajul vedetelor pe covorul roșu, la premiile Grammy. Inspiră-te din stilul lor

Când vrei să descoperi cele mai noi trenduri în make-up este suficient să urmăreşti vedetele care păşesc cu încredere pe covorul roşu în cadrul diverselor evenimente majore. Iar când vine vorba de premiile Grammy 2016, ai la dispoziţie o sursă importantă de inspiraţie în ceea ce priveşte machiajul pentru că staruri de top din industria muzicală şi-au dat întâlnire la gala găzduită luni la Staples Center din Los Angeles.

Mirela Păduraru, consilier în estetică şi trainer în cosmetică şi machiaj profesional, a analizat look-urile a şase dintre starurile care au defilat pe covorul roşu la Gala Premiilor Grammy din acest an:
 
Foto: Hepta 
1 din 7

Taylor Swift

Taylor a mizat pe "strobing", aplicarea luminii doar în punctele cheie ale machiajului şi buze roşii senzuale! A optat pentru o piele perfect uniformizată, un machiaj aparent simplu al ochilor, cu gene false impecabil alese şi un eyeliner perfect aplicat. Blush-ul doar a completat întregul, fără să eclipseze rujul. Pe zona decolteului, highlighter-ul cu particule fine a reflectat lumina pentru un plus de "glam". Rujul roşu ales, asortat rochiei, i-a pus în evidenţă dantura impecabilă şi strălucitor de albă, iar zâmbetul lui Taylor a completat tabloul uneia dintre cele mai frumoase apariţii pe covorul roşu.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Angela pe 18 Feb 2016, 11:50
    Imi doresc si eu trasaturi perfecte

    M-a inspirat acest articol, cred ca imi voi lua curaj sa imi aplic si eu gene fir cu fir. Ce fain, autoarea articolului preda cursuri de machiaj? Trebuie sa merg, sa invat cum imi redesenez trasaturile, nu stiam ca se poate asa ceva!

    0
    0

  • ana pe 18 Feb 2016, 09:31
    machiajele

    O TAMPENIE de articol, ai scris niste prostii mai mari ca tine, probabil esti o snoaba si faci comentarii partinitoare in functie de persoana care a machiat vedetele. Vai de cursantele care pica pe mana ta

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod