Femeie sexy

7 greşeli pe care le faci când aplici tuşul pe pleoape

Aplicarea corectă a tuşului nu este deloc o sarcină uşoară. Descoperă care sunt cele mai frecvente greşeli care se fac atunci cînd aplici tuşul pe pleoape!

Dacă la o primă vedere aplicarea tuşului pentru pleoape poate să pară ceva uşor, totul se transformă în coşmar atunci când încerci să faci acest lucru. Dacă nu ai antrenamentul necesar şi nu eşti deloc obişnuită cu acest produs de machiaj, aplicarea lui poate să fie o adevărată provocare pentru tine.

Numai prin exerciţiu vei reuşi să aplici cu uşurinţă tuşul pentru pleoape, însă trebuie să eviţi cele mai frecvente greşeli care se fac la aplicarea lui.


Greşeli pe care le faci când aplici tuşul pentru pleoape


1. Te uiţi direct în oglindă

Este primul pas greşit pe care îl fac majoritatea femeilor atunci când aplică tuşul pentru pleoape. Cel mai bine este să priveşti în jos, deoarece acest mic truc te va ajuta să aplici tuşul cât mai aproape de linia genelor, explică make-up expertul Troy Surratt pentru publicaţia The List.


2. Întinzi pielea înainte de aplicarea tuşului

Dacă ai obiceiul de a întinde pielea din colţul ochiului înainte de a aplica tuşul trebuie să ştii că acest pas este unul greşit şi nu te va ajuta să trasezi o linie perfectă. Potrivit specialiştilor, acest obicei accelerează apariţia ridurilor şi vei obţine o linie întreruptă, inestetică deasupra genelor.

În schimb, este recomandat să ridici puţin capul atunci când aplici tuşul de pleoape, deoarece îţi va fi mai uşor să trasezi o linie dreaptă.


3. Trasezi o linie prea groasă

O linie prea groasă deasupra genelor creează senzaţia de micşorare a ochilor, prin urmare nu vei obţine efectul dorit. Este de preferat să trasezi o linie subţire, cât mai aproape de gene, deoarece numai aşa vei reuşi să defineşti şi să accentuezi frumos ochii.


4. Aplici tuş şi pe pleoapa inferioară

Nu este deloc recomandat să aplici tuşul şi pe pleoapa inferioară, deoarece vei încărca mult ochii şi nu obţii efectul dorit. În schimb, poţi să aplici creion alb pe interiorul pleoapei inferioare şi tonuri de maro/nude (evită negru pentru machiajul de zi) exact sub linia genelor inferioare.

Aceste trucuri te vor ajuta să ai un machiaj perfect şi să accentuezi frumos privirea.


5. Nu foloseşti banda scotch când faci machiajul cat-eye

Ca să trasezi acele codiţe perfecte pentru alungirea ochilor ai nevoie de bandă scotch pe care să o lipeşti în colţul exterior al ochiului, uşor pe diagonală. Acest mic truc te va ajuta să trasezi codiţe simetrice.


6. Foloseşti numai tuşul negru

Tuşul în nuanţe maro este mai potrivit pentru machiajul de zi, deoarece va contura frumos genele fără să creeze senzaţia de ochi mai mici.


7. Foloseşti ondulatorul pentru gene după ce ai aplicat tuşul

Este o greşeală frecvent întâlnită care va distruge toată munca. Foloseşte ondulatorul pentru gene înainte de a contura ochii cu ajutorul tuşului.




Urmăreşte un video care te va ajuta să aplici corect tuşul pentru pleoape!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod