Scarlett Johansson are o explicaţie pentru eşecurile ei în dragoste: „Nu cred că monogamia e naturală“

Actriţa în vârstă de 32 de ani, despre care se zvoneşte că va divorţa de al doilea ei soţ, a mărturisit că ideea de căsnicie de lungă durată i se pare nerealistă.

S-a tot zvonit că Scarlett Johansson ar fi divorţat. Presa a scris în ultima vreme că mariajul ei cu jurnalistul francez Romain Dauriac, cu care are o fetiţă de doi ani, Rose, ar fi pe butuci. Deocamdată, sunt doar speculaţii, dar declaraţia recentă despre cum vede căsnicia lasă loc de interpretări.

"Cred că ideea de mariaj este foarte romantică; este o idee frumoasă şi aplicarea ei poate fi un lucru minunat. Dar nu cred că e natural să fii monogam", a mărturisit ea pentru ediţia din martie-aprilie a revistei Playboy.

"Ştiu că o să fiu privită altfel pentru asta, dar cred că e mult de muncă pentru ca un mariaj să meargă. Multă muncă. Şi faptul că atât de multă lume depune atât de mult efort dovedeşte că mariajul nu e un lucru natural", a continuat ea.

"Am un mare respect pentru mariaj, sunt şi eu căsătorită, dar cred că merge împotriva instinctului de a te uita la altcineva", a mai spus Scarlett.

Declaraţiile vedetei par să dea apă la moară speculaţiilor despre un iminent divorţ.
Actriţa a participat la Marşul Femeilor, în Washington, şi a fost fotografiată fără verighetă, alimentând speculaţiile despre despărţirea de Romain. Potrivit unor surse, citate de revista People, cei doi locuiesc separat încă din vara anului 2016. Cu toate acestea, Scarlett şi Romain au fost fotografiaţi împreună din când în când, notează publicaţia menţionată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod