Scarlett Johansson are o explicaţie pentru eşecurile ei în dragoste: „Nu cred că monogamia e naturală“

Scarlett Johansson
Presa internaţională a anunţat în luna ianuarie că Scarlett şi Romain s-au despărţit. Informaţia nu a fost însă confirmată de cei doi


Relaţia dintre Scarlett Johansson şi Romain Dauriac a început în octombrie 2012 şi s-au căsătorit în 2014, la puţin timp după naşterea fetiţei lor.

Vedeta a mai fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, din 2008 până în 2010. Starul din "Deadpool" este acum căsătorit cu Blake Lively, cu care are doi copii.

Scarlett Johansson s-a remarcat la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul "Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer", în 1998.

După acel rol, ea a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, notează Mediafax. A primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge", s-a remarcat în filme precum "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, dar şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".

În ultimii ani, actriţa americană s-a remarcat şi în filmele de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele "Răzbunătorii/ The Avengers", "Iron Man 2" şi "Captain America: The Winter Soldier", dar şi prin prestaţia din "Lucy", un thriller de acţiune regizat de Luc Besson.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod