Adriana Lima, o tipă sportivă: A alergat 6,5 kilometri în 35 de minute!

Supermodelul brazilian şi-a anunţat admiratorii pe Instagram că a alergat aproape 7 kilometri în 35 de minute, un record personal.

N-a doborât vreun record mondial la alergare, dar cu siguranţă pentru ea este cel mai bun timp pe care l-a reuşit. Adriana Lima şi-a anunţat mândră cei 9,8 milioane de admiratori de pe Instagram că a reuşit să alerge 4 mile (6,5 kilometri) în 35 de minute, relatează cotidianul britanic Daily Mail. Asta înseamnă un ritm mediu de 5.45 minute pe kilometru, un timp bunicel pentru cineva care nu se pregăteşte intens în acest sport.

"În regulă, salutare oameni buni. Nu pot să cred! A fost prima oară.

Patru mile, 35 de minute. Yay! E prima dată, sunt atât de fericită", a spus modelul într-o înregistrare video pe care a postat-o pe reţeaua de socializare.

Îmbrăcată într-un top verde electric, machiată şi cu ruj roz pe buze, Adriana s-a filmat imediat după alergare, dar nu a prezentat dovada performanţei sale - ecranul ceasului sau al telefonului în cazul în care foloseşte o aplicaţie pentru alergare.

Modelul în vârstă de 35 de ani a filmat recent, pe o plajă din Venice, Los Angeles, un clip din campania lansată de Victoria's Secret's pentru noua linie de articole de sport, Victoria Sport.

Punându-şi în valoare toate atuurile fizice copleşitoare, Adriana a filmat alături de mai tânăra sa colegă, Josephine Skriver (23 de ani).

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod