Nebunie la Hollywood: Tom Jones şi Priscilla Presley au o aventură, la peste 70 de ani!

La un an de la moartea soţiei lui, cântăreţul în vârstă de 76 de ani are o relaţie cu fosta soţie a lui Elvis Presley (71 de ani).

Dezvăluire senzaţională făcută de presa britanică: starul galez Sir Thomas Jones Woodward, cunoscut sub numele de scenă Tom Jones, are o relaţie cu Priscilla Presley, la mai puţin de un an după ce soţia lui, Linda, s-a stins din viaţă.

Fosta soţie a lui Elvis Presley, în vârstă de 71 de ani, l-a ajutat pe Tom Jones să treacă mai uşor peste suferinţa pricinuită de moartea soţiei sale. Potrivit ziarului britanic The Sun, Priscilla şi Tom Jones au trecut de la iubire platonică la o aventură amoroasă.



"Tom şi Priscilla se curtează. Există o scânteie între ei, dar ei o iau uşor. Sunt la început, dar se înţeleg foarte bine", a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun. "Tom a avut un an greu după moartea Lindei, iar Priscilla a fost un sprijin extraordinar pentru el", a mai spus sursa menţionată.

Contactat de ziarul citat, Tom Jones a confirmat că are o relaţie cu Priscilla: "Suntem prieteni de mult timp. Ea este o doamnă încântătoare. Ne petrecem împreună nopţile." Totodată, un purtător de cuvânt al artistului a declarat că Priscilla şi Tom se ştiu bine de foarte mulţi ani.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod