Yasmin Le Bon, frumuseţe exemplară la 52 de ani: Pare sora fiicei sale

Yasmin Le Bon
Soţia lui Simon Le Bon de la Duran Duran arată excelent la 52 de ani


Yasmin Le Bon este de mai mulţi ani imaginea brandului Winser London şi are apariţii periodice alături de fiica sa, Amber, un model consacrat. Anul trecut, ele au participat la promovarea colecţiei de toamnă-iarnă a brandului Sisley.

Născută la 29 octombrie 1964, Yasmin Le Bon este unul dintre cele mai cunoscute modele din Marea Britanie. În anii '80, a fost cel mai bine plătit manechin din ţara sa.

Fostul top model a lucrat pentru unele dintre cele mai importante nume din lumea modei, precum Banana Republic, Bergdorf Goodman, Calvin Klein, Versace, Chanel, Christian Dior, Escada, Avon şi Gianfranco Ferré. Ea a apărut, totodată, în cele mai cunoscute reviste de modă, printre care Elle, Vogue, V, Cosmopolitan, Marie Claire şi Harper's Bazaar.

Căsătorită din 1985 cu Simon Le Bon, unul din membrii trupei Duran Duran, cu care are trei copii (Amber, Tallulah şi Saffron Le Bon), Yasmin a înfiinţat în 2009 o fundaţie prin intermediul căreia şi-a propus să strângă fonduri în favoarea sprijinirii copiilor orfani din România.


Foto: Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod