Robert Pattinson şi Kristen Stewart vor o "nuntă" voodoo

Robert Pattinson şi Kristen Stewart plănuiesc să facă o "nuntă" voodoo. Starurile din Twilight, care refuză să confirme dacă sunt împreună, plănuiesc să facă o ceremonie voodoo pentru a-şi recunoaşte sentimenetele unul faţă de celălalt, potrivit femalefirst.co.uk.

Christina Aguilera divorţează

Christina Aguilera a confirmat ieri, 12 octombrie, că ea şi soţul sau, Jordan Bratman s-au despărţit după cinci ani de căsătorie.

David Arquette a făcut terapie după despărţirea de Courteney Cox

David Arquette şi Courteney Cox, care au o căsnicie de 11 ani, au anunţat ieri, 12 octombrie, că s-au despărţit cu câteva luni în urmă. Actorul a dezvăluit şi motivul, spunând că soţia sa a obosit să fie "ca o mamă" pentru el.

Trupa El Negro lansează un nou album

După 11 de ani de activitate muzicală, trupa El Negro revine cu un nou album. "Welcome to Green Repub!" va fi lansat pe 25 noiembrie, în club The Silver Church din Bucureşti.

Şase vedete distruse de chirurgia estetică

Fie pentru că nu se pot despărţi de anii de glorie, fie pentru că îşi doresc să fie perfecte, majoritatea starurilor de la Hollywood apelează la chirurgia estetică. Dar nu întotdeauna rezultatele sunt aşa cum ar trebui să fie.

Matt Damon va avea o fetiţă

Matt Damon şi soţia sa, Luciana Barrosa, vor avea o fetiţă, potrivit femalefirst.co.uk.

Courteney Cox şi David Arquette s-au despărţit după 11 ani de căsnicie

Courteney Cox şi David Arquette au confirmat că s-au despărţit, potrivit dailymail.co.uk. Actorii, care au fost căsătoriţi timp de 11 ani, au făcut o declaraţie publică în care au recunoscut că trăiesc separat de ceva timp.

Inspiră-te din coafurile vedetelor

Vedetele de la Hollywood arată întotdeauna perfect, iar când vine vorba de părul şi coafurile lor, nu putem avea decât cuvinte de lăuda.

Eva Longoria a adormit la restaurant

Eva Longoria şi-a uimit prietenii cu care lua cina în oraş. Actriţa a aţipit de câteva ori în timp ce aştepta să i se aducă mâncarea.

Un ten sănătos este un ten perfect curat!

Demachierea corectă este primul pas către un ten perfect! Seară de seară, micile gesturi pe care le faci când îţi îndepărtezi machiajul, pot face diferenţa între un ten sănătos şi unul cu probleme.

Imperfecţiunile vedetelor de la Hollywood

Ne-am obişnuit să credem că vedetele pe care le vedem atât de des pe coperta revistelor, în filme şi în reclame sunt perfecte.

Astăzi ai stand-up comedy şi Anim'est

Vineri, 8 octombrie, te delectezi cu "Iluzionistul", apoi te distrezi cu un stand-up comedy şi Reinspiring Silver Nights.

Eva Longoria Parker va fi gazda MTV European Music Awards 2010

Vedeta din "Neveste disperate" va fi gazda ceremonie de decernare a premiilor EMA, care va avea loc în Spania, potrivit femalefirst.co.uk.

Bono lansează o colecţie de haine cu temă africană

Solistul formaţiei U2 s-a asociat cu celebra casă de modă Louis Vuitton pentru a realiza o colecţie de haine cu teme africane, potrivit femalefirst.co.uk.

Johnny Depp îndeplineşte dorinţele copiilor

Actorul din "Piraţii din Caraibe" a făcut o vizită la o şcoală din Londra, din apropierea platoului unde se filmează "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", potrivit people.com.

Azi, o zi cu mult teatru

Joi, 7 octombrie 2010, te invităm să te relaxezi la spectacolele de teatru "Zaruri şi cărţi" şi "Ai toată viaţă înainte!", dar şi să discuţi despre problema drogurilor, la "Why Legalize?".

Jessica Alba: "Oricare altă actriţă este mai frumoasă decât mine"

Deşi este una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood, Jessica Alba nu este de aceeaşi părere.

Fundaţia Aliciei Keys primeşte suport din partea vedetelor

Katie Holmes şi Usher şi-au arătat susţinerea pentru proiectul lansat de fundaţia de ajutorare a copiilor, proaspăt lansată de Alicia Keys, potrivit femalefirst.co.uk.

Victoria Beckham: "Eu şi David suntem suflete pereche"

Victoria Beckham îşi apără mariajul cu David, în ciuda speculaţiilor şi bârfelor apărute într-un tabloid, potrivit cărora fotbalistul a avut o relaţie extraconjugală cu o prostituată.

Anne Hathaway îi susţine pe adolescenţii agresaţi în licee

Vedetele americane şi-au unit forţele pentru a-i ajuta pe adolescenţii agresaţi şi tachinaţi de colegii de şcoală.