Imperfecţiunile vedetelor de la Hollywood

Ne-am obişnuit să credem că vedetele pe care le vedem atât de des pe coperta revistelor, în filme şi în reclame sunt perfecte.

Astăzi ai stand-up comedy şi Anim'est

Vineri, 8 octombrie, te delectezi cu "Iluzionistul", apoi te distrezi cu un stand-up comedy şi Reinspiring Silver Nights.

Eva Longoria Parker va fi gazda MTV European Music Awards 2010

Vedeta din "Neveste disperate" va fi gazda ceremonie de decernare a premiilor EMA, care va avea loc în Spania, potrivit femalefirst.co.uk.

Bono lansează o colecţie de haine cu temă africană

Solistul formaţiei U2 s-a asociat cu celebra casă de modă Louis Vuitton pentru a realiza o colecţie de haine cu teme africane, potrivit femalefirst.co.uk.

Johnny Depp îndeplineşte dorinţele copiilor

Actorul din "Piraţii din Caraibe" a făcut o vizită la o şcoală din Londra, din apropierea platoului unde se filmează "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", potrivit people.com.

Azi, o zi cu mult teatru

Joi, 7 octombrie 2010, te invităm să te relaxezi la spectacolele de teatru "Zaruri şi cărţi" şi "Ai toată viaţă înainte!", dar şi să discuţi despre problema drogurilor, la "Why Legalize?".

Jessica Alba: "Oricare altă actriţă este mai frumoasă decât mine"

Deşi este una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood, Jessica Alba nu este de aceeaşi părere.

Fundaţia Aliciei Keys primeşte suport din partea vedetelor

Katie Holmes şi Usher şi-au arătat susţinerea pentru proiectul lansat de fundaţia de ajutorare a copiilor, proaspăt lansată de Alicia Keys, potrivit femalefirst.co.uk.

Victoria Beckham: "Eu şi David suntem suflete pereche"

Victoria Beckham îşi apără mariajul cu David, în ciuda speculaţiilor şi bârfelor apărute într-un tabloid, potrivit cărora fotbalistul a avut o relaţie extraconjugală cu o prostituată.

Anne Hathaway îi susţine pe adolescenţii agresaţi în licee

Vedetele americane şi-au unit forţele pentru a-i ajuta pe adolescenţii agresaţi şi tachinaţi de colegii de şcoală.

Chitaristul Steve Vai concertează în decembrie, la Bucureşti

Chitarist Steve Vai va concerta pe 8 decembrie la Bucureşti alături de Evolution Tempo Orchestra. Unul dintre cei mai valoroşi chitarişti din istoria muzicii rock, Steve Vai a colaborat de-a lungul vremii cu nume sonore că Frank Zappa, Ozzy Osbourne, David Lee Roth, Billy Sheehan, trupa Whitesnake.

7 metode naturale pentru combaterea depresiei de toamnă

Vremea mohorâtă şi întunecată, frigul şi ploaia reuşesc să te deprime instant, indiferent cât de bine ai sta cu "moralul". Şi pentru că toamna este plină de astfel de zile, nu ar fi rău un ghid natural de "supravieţuire", care te ajută să eviţi depresia sezonieră.

Lady Gaga a angajat oameni care să o apere de fantome

Lady Gaga plăteşte mii de dolari unor persoane care susţin că au capacităţi paranormale, pentru a verifica dacă există spirite negative în hotelurile în care ea se va caza, potrivit femalefirst.co.uk.

Johnny Depp detestă mâncarea englezească

Johnny Depp a refuzat vehement mâncarea englezească pe platoul de filmare din Londra, unde lucrează la "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", potrivit femalefirst.co.uk.

Robbie Williams vrea să aibă "copii gay"

Robbie Williams şi proaspăta sa soţie îşi doresc să întemeieze cât mai repede posibil o familie, iar cântăreţul a glumit că îşi doreşte "copii gay", potrivit femalefirst.co.uk.

Whoopi Goldberg vrea Premiul Nobel pentru Pace

Whoopi Goldberg şi-a propus să aibă realizări importante în ceea ce priveşte lupta pentru pacea mondială pentru că ar vrea să adauge şi un Premiu Nobel pentru Pace colecţiei sale de premii.

Monica Davidescu, stăpâna câinilor fără stăpân

Animalele fără stăpân, animalele ucise pentru blană, animalele folosite în circuri sau păsările torturate pentru obţinerea pufului şi în general toate creaturile tratate cu cruzime sunt astăzi în atenţia întregii lumi, mai mult decât oricând. În fiecare an, pe 4 octombrie, se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Animalelor.

George Michael este tratat cu "blândeţe" în închisoare

George Michael a declarat că este tratat cu "blândeţe" în închisoare, potrivit femalefirst.co.uk.

Sfaturi pentru prevenirea naşterilor premature

Sarcina este o etapă extrem de importanta în viaţă unei femeie, dar este în acelaşi timp şi un punct de plecare extrem de important pentru copilul care se va naşte.

Preţuieşte apa!

Raportul ONU privind dezvoltarea resurselor de apă din 2008 arată că aproximativ 13% din populaţia lumii, în jur de 800 de milioane de oameni, nu au acces la suficientă mâncare pentru o viaţă sănătoasă şi productivă, din cauza unei lipse persistente de apă pentru producţia recoltelor sau pentru creşterea animalelor.