De ce nu ştii să mergi pe tocuri?

Dacă nu eşti o mare iubitoare a tocurilor înalte, ocaziile în care eşti oarecum nevoită să porţi tocuri îţi dau bătăi de cap, fie pentru ca abia te poţi ţine pe picioare, fie că mergi de parcă ai călca în strachini...

Supermodelul Natalia Vodianova, cu picioarele neepilate la vedere

Supermodelul în vârstă de 29 de ani a dansat la un eveniment ce a avut loc în Londra, fără să îşi facă griji pentru părul destul de mare de pe picioare.

Horoscop noiembrie: dragoste şi bani, zodie cu zodie

Luna noiembrie tocmai a început şi este bine să ştii la ce să te aştepţi. Horoscopul pentru această lună îţi oferă indicii cu privire la viaţa ta sentimentală, dar şi la situaţia materială.

Nicole Scherzinger va juca în Men In Black

Nicole Scherzinger va fi un personaj malefic în filmul Men In Black.

Horoscopul săptămânii: tendinţele în dragoste, sănătate şi bani

Astrele îţi oferă indicii asupra tendinţelor în dragoste, sănătate şi bani, astfel încât să ştii la ce să te aştepţi.

3 vedete "întinerite" cu ajutorul coafurii

Chiar dacă nu te-ai gândit la asta, modul în care îţi coafezi părul îţi poate şterge câţiva ani de pe chip. Îţi prezentăm mai jos trei vedete schimbate total de stilul ales pentru părul lor - Kate Bosworth, Jennifer Garner şi Fergie.

5 exerciţii Pilates de slăbit pentru abdomen şi fese

Dacă vrei să arăţi perfect, dar nu eşti adepta activităţilor fizice intense, exerciţiile pilates sunt exact ce ai nevoie.

Janet Jackson avea sânii prea mari la 11 ani

Janet Jackson a declarat că avea sânii prea mari când era la pubertate, motiv pentru care sânii săi au fost "camuflaţi" când a jucat într-un film, la 11 ani.

Horoscop 2011: Sfaturi pentru prima întâlnire, în funcţie de zodie

Primele întâlniri "oficiale" pe care le ai cu cel de care eşti îndrăgostită te ajută să îl descoperi, să îl cunoşti din ce în ce mai bine. Dar cum afli ce îi place şi ce nu, astfel încât să ştii cum să-l surprinzi chiar din primele clipe?

Patru lei din România şi doi din Bulgaria, transferaţi într-o rezervaţie din Africa de Sud

Patru lei din România şi doi din Bulgaria vor ajunge în rezervaţia Lionsrock, în Africa de Sud. Graţie fundaţiei pentru protecţia animalelor Vier Pfoten, felinele vor avea o viaţă fericită în condiţii potrivite cerinţelor speciei din care fac parte.

5 exerciţii fizice pentru un slăbit rapid

Găseşti de fiecare dată motive să nu mergi la sală? Nici nu e nevoie! Îţi prezentăm o serie de exerciţii pe care le poţi face acasă, cu rezultate excelente.

Un nou cuplu la Hollywood - Halle Berry şi Olivier Martinez

Zvonurile potrivit cărora Olivier Martinez şi Halle Berry ar forma un cuplu se pare că au avut un sâmbure de adevăr.

5 vedete tinere care au schimbat tendinţele la Hollywood

Hollywood-ul se "împrospătează" an de an cu noi vedete, iar de cele mai multe ori, aceste tinere talente sunt copiii-vedetă ajunşi adolescenţi peste noapte.

Elton John, drogat de prieteni ca să cânte mai mult la pian

Unul dintre prietenii lui Elton John i-a pus acestuia droguri în mâncare pentru a-l face să cânte o noapte întreagă, potrivit femalefirst.co.uk.

7 metode ca să agăţi un tip plin de bani

Eşti materialistă? Probabil că răspunsul este un "nu" clar. Dar undeva în adâncul inconştientului tău se aude un "DAA!" puternic. Deşi cele mai multe femei se declară total "antimaterialiste", specialiştii spun cu totul altceva.

Terapie pentru mâini mai frumoase

Se spune că indiferent cât de bine ai arăta, mâinile sunt cele care îţi trădează întotdeauna vârsta. Din fericire, noi terapii vin să ne ajute în acest sens.

Fiul lui Rod Stewart a fost arestat

Sean Stewart, fiul în vârstă de 30 de ani al lui Rod Stewart, a fost arestat marţi de poliţia din Los Angeles, potrivit dailymail.co.uk.

Kanye West are o relaţie cu Kim Kardashian

Kanye West şi Kim Kardashian au fost văzuţi împreună într-un restaurant din Chicago, la începutul acestei săptămâni, iar cei care au fost prezenţi au declarat că cei doi nu-şi puteau lua mâinile unul de pe celălalt.

Gemenii lui Jennifer Lopez au debutat în lumea modei

Gemenii în vârstă de doi ani ai lui Jennifer Lopez, Max si Emme, şi-au făcut debutul în modă, într-o campanie pentru casa de modă Gucci, potrivit femalefirst.co.uk.

Eva Longoria, implicată într-un accident rutier

Eva Longoria Parker a fost implicată într-un accident rutier minor miercuri, în Los Angeles, potrivit femalefirst.co.uk.