Machiajul de zi 2017: Află care sunt tendințele din acest an

Machiajul de zi 2017: Află care sunt tendințele din acest an

Prospețime și naturalețe. Acestea sunt cele două cuvinte care pot descrie foarte bine tendințele în machiaj pentru anul 2017
Strălucirea discretă, nuanțele nude și un machiaj cât mai lejer, care pune în valoare frumusețea naturală sunt câteva dintre temele principale în materie de machiaj anul acesta. Iată câteva dintre tendințele de care să ții cont în 2017:

Machiajul "fără machiaj"

Tenul proaspăt cu o strălucire naturală este vedeta acestui an. Produsele pe care le alegi, în special fondul de ten, crema BB și corectorul trebuie să aibă o consistență cremoasă, translucidă, care să-ți lase tenul să respire. Evită cosmeticele care creează o peliculă groasă la suprafața pielii, care au un aspect mat și dau senzația de piele încărcată.
Tuș de pleoape spectaculos

Eyelinerul statement este o tendință majoră a acestui an. Conturarea liniei genelor în culori puternice, cu glitter sau nuanțe metalice va contribui la realizarea unui machiaj spectaculos, dar simplu. Este un machiaj îndrăzneț, dar și rezervat în același timp, fiind potrivit pentru zi.Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod