pisica

Pisica stă cu ochii pe păsări: De ce a devenit viral acest clip

Nu degeaba au pisicile mare succes pe internet: tot timpul fac ele ceva amuzant sau ieşit din comun, cum este şi cazul acestei feline.

Chiar şi pentru un vânător iscusit, pânda poate fi o activitate frustrantă. O înregistrare video prezintă o pisică închisă în casă care mormăie singură în timp ce urmăreşte nişte păsări aflate în curte. Supărată că nu poate trece dincolo de geam pentru a-i prinde pe "intruşii" înaripaţi, pisica pare că "îşi spune păsul" fără să-şi ia ochii de la ce se petrece afară.

Clipul foarte amuzant a devenit viral pe YouTube, având peste 1,4 milioane de vizualizări.

cat

Deşi nu sunt considerate nişte animale foarte comunicative, pisicile au modul lor de a se exprima, susţin experţii.

Sharon Crowell-Davis, profesor de comportament veterinar la Universitatea din Georgia, a declarat pentru New York Magazine că pisicile sunt la fel de expresive ca şi câinii. "Limbajul" lor este însă mai greu de descifrat şi depinde de noi, oamenii, să încercăm să înţelegem mai bine pisicile, arată expertul citat de Daily Mail.

Chiar dacă lasă impresia că sunt distante, pisicile au expresii faciale care pot fi interpretate. "Poţi să-ţi dai seama când sunt stresate sau când le doare ceva pentru că atunci au muşchii faciali încordaţi, iar când sunt fericite aceşti muşchi sunt relaxaţi", a explicat Crowell-Davis.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod