30 de bunicuțe care sunt mai cool decât tine. Râzi în hohote!

Când auzi cuvântul "bunică" probabil că te gândești la o femeie în vârstă, care croșetează stând pe fotoliu și se uită la TV.
Dar dincolo de această imagine clasică a bunicuțelor liniștite ce pregătesc des bunătăți pentru nepoți și nu prea mai ies din casă, mai sunt și altfel de bunici.

Este vorba despre bătrânelele pentru care vârsta nu reprezintă nimic și care sunt puse pe distracție, glume și aventuri mai ceva ca în tinerețe. Nu te-ai aștepta de la o bunică să sară cu parașuta, să fumeze trabuc, să-și facă tatuaje sau selfie-uri alături de nepoți. Dar cu toate acestea există bunici care dovedesc că sunt uneori mai cool chiar și decât nepoții lor.

De exemplu, Mamy Rock, pe numele său real Ruth Flowers, a fost una dintre cele mai în vârstă femei DJ din lume. Ea a decis să devină DJ la vârsta de 75 de ani, după ce a organizat o petrecere aniversară pentru nepotul său. 

O altă bunicuță de admirat este Wanita Zimmerman, care și-a dorit să sară cu parașuta în ziua în care a împlinit 90 de ani, iar copiii și nepoții săi i-au îndeplinit dorința.

Și bunica Annie, în vârstă de 99 de ani, a devenit vedetă pe rețelele de socializare. Aceasta și-a dorit să fie arestată cel puțin o dată în viață, iar cu ajutorul nepoatei sale, polițiștii din Nijmegen Zuid, Olanda, i-au făcut pe plac.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod