5 exerciţii Pilates de slăbit pentru abdomen şi fese

Dacă vrei să arăţi perfect, dar nu eşti adepta activităţilor fizice intense, exerciţiile pilates sunt exact ce ai nevoie.

Janet Jackson avea sânii prea mari la 11 ani

Janet Jackson a declarat că avea sânii prea mari când era la pubertate, motiv pentru care sânii săi au fost "camuflaţi" când a jucat într-un film, la 11 ani.

Horoscop 2011: Sfaturi pentru prima întâlnire, în funcţie de zodie

Primele întâlniri "oficiale" pe care le ai cu cel de care eşti îndrăgostită te ajută să îl descoperi, să îl cunoşti din ce în ce mai bine. Dar cum afli ce îi place şi ce nu, astfel încât să ştii cum să-l surprinzi chiar din primele clipe?

Patru lei din România şi doi din Bulgaria, transferaţi într-o rezervaţie din Africa de Sud

Patru lei din România şi doi din Bulgaria vor ajunge în rezervaţia Lionsrock, în Africa de Sud. Graţie fundaţiei pentru protecţia animalelor Vier Pfoten, felinele vor avea o viaţă fericită în condiţii potrivite cerinţelor speciei din care fac parte.

5 exerciţii fizice pentru un slăbit rapid

Găseşti de fiecare dată motive să nu mergi la sală? Nici nu e nevoie! Îţi prezentăm o serie de exerciţii pe care le poţi face acasă, cu rezultate excelente.

Un nou cuplu la Hollywood - Halle Berry şi Olivier Martinez

Zvonurile potrivit cărora Olivier Martinez şi Halle Berry ar forma un cuplu se pare că au avut un sâmbure de adevăr.

5 vedete tinere care au schimbat tendinţele la Hollywood

Hollywood-ul se "împrospătează" an de an cu noi vedete, iar de cele mai multe ori, aceste tinere talente sunt copiii-vedetă ajunşi adolescenţi peste noapte.

Elton John, drogat de prieteni ca să cânte mai mult la pian

Unul dintre prietenii lui Elton John i-a pus acestuia droguri în mâncare pentru a-l face să cânte o noapte întreagă, potrivit femalefirst.co.uk.

7 metode ca să agăţi un tip plin de bani

Eşti materialistă? Probabil că răspunsul este un "nu" clar. Dar undeva în adâncul inconştientului tău se aude un "DAA!" puternic. Deşi cele mai multe femei se declară total "antimaterialiste", specialiştii spun cu totul altceva.

Terapie pentru mâini mai frumoase

Se spune că indiferent cât de bine ai arăta, mâinile sunt cele care îţi trădează întotdeauna vârsta. Din fericire, noi terapii vin să ne ajute în acest sens.

Fiul lui Rod Stewart a fost arestat

Sean Stewart, fiul în vârstă de 30 de ani al lui Rod Stewart, a fost arestat marţi de poliţia din Los Angeles, potrivit dailymail.co.uk.

Kanye West are o relaţie cu Kim Kardashian

Kanye West şi Kim Kardashian au fost văzuţi împreună într-un restaurant din Chicago, la începutul acestei săptămâni, iar cei care au fost prezenţi au declarat că cei doi nu-şi puteau lua mâinile unul de pe celălalt.

Gemenii lui Jennifer Lopez au debutat în lumea modei

Gemenii în vârstă de doi ani ai lui Jennifer Lopez, Max si Emme, şi-au făcut debutul în modă, într-o campanie pentru casa de modă Gucci, potrivit femalefirst.co.uk.

Eva Longoria, implicată într-un accident rutier

Eva Longoria Parker a fost implicată într-un accident rutier minor miercuri, în Los Angeles, potrivit femalefirst.co.uk.

Hollywood: 6 vedete şi parfumurile lor

Dacă eşti vedetă, trebuie neapărat să ai propriul tău parfum. Cam asta se pare că este regula la Hollywood.

Riduri estompate, fără chirurgie

"Science fiction-ul" în materie de chirurgie estetică a devenit realitate. Noutatea este adusă de laserului ablativ fracţionat, denumit Fraxel repair, care oferă un tratament eficient de refacere a epidermului.

Beyonce este însărcinată?

Dacă ar fi să ne luăm după tabloide, Beyonce ar fi trebuit să fie însărcinată cam tot acest an. De această dată, insă, zvonurile ar putea avea un sâmbure de adevăr, potrivit femalefirst.co.uk.

Coco, fiica lui Sting, cântă în noiembrie la Bucureşti

Vineri, pe 5 noiembrie, The Ark deschide colecţia de evenimente cu I Blame Coco, trupa fiicei lui Sting, care va concerta pentru prima dată la Bucureşti.

Cât de bio sunt cosmeticele bio?

Două treimi dintre produsele marcate ca "bio" şi descrise ca fiind fără conservanţi, conţineau urme de conservanţi, potrivit unei investigaţii efectuate anul trecut în Franţa.

Uma Thurman, cu faţa plină de pudră albă

Uma Thurman a "abuzat" de pudra pentru faţă. Vedeta a fost văzută luni seara, la un eveniment ce a avut loc în New York, cu urme de pudră albă pe faţă, potrivit deilymail.co.uk. Actriţa avea pudră pe nas, frunte si sub ochi.