Ce greșeli faci atunci când folosești rimelul


Oricât de mult te străduiești, genele tale tot nu arată așa cum ai vrea după ce aplici mascara? Unele greșeli te pot împiedica să obții genele lungi și dese la care visezi. Iată care sunt câteva dintre ele:

Pompezi aplicatorul

Acest obicei, pe care îl au cele mai multe femei, este de fapt o greșeală importantă care afectează calitatea rimelului. De fiecare dată când scoți și introduci aplicatorul, în tub pătrund bule de aer, iar rimelul tău se va usca mult mai repede. Pentru a lua suficient pigment pe pensulă, răsucește aplicatorul în tub în loc să-l scoți.

Iei prea mult pigment pe pensulă

Prea mult produs înseamnă formarea acelor brobonele cu un aspect neplăcut pe gene. După ce rotești aplicatorul în tub, scoate pensula ușor în lateral, pentru ca excesul de pigment să rămână la gura tubului. În acest fel pe aplicator va fi exact cantitatea de mascara de care ai nevoie pentru ca genele tale să arate impecabil. 

Nu aplici pe ambele părți ale genelor

Cele mai multe femei aplică mascara numai pe partea de jos a genelor. Dar dacă vrei gene foarte bine evidențiate, ar trebui să începi prin a aplica și pe partea de sus. Este o metodă prin care îți îmbraci genele în mascara, fiind o metodă foarte eficientă mai ales dacă genele tale sunt deschise la culoare.

Te grăbești

Câteva secunde în plus pot face diferența când vine vorba de machiajul genelor.
Pentru ca genele tale să fie curbate și perfect definite întreaga zi, ține pensula la baza lor și mișc-o încet către vîrfuri. Vei obține rezultate mult mai bune astfel decât dacă aplici dintr-o singură mișcare rapidă.

Folosești un singur tip de mascara

Nu înseamnă că trebuie să ai un set întreg de mascara pentru ca genele tale să fie lungi, curbate și dese. Dar îți trebuie două produse pentru rezultate de invidiat. De exemplu, încearcă un rimel pentru volum la primul strat și un rimel pentru alungire la al doilea strat.

Folosești un rimel vechi

Dacă pe parcursul zilei îți cad pe față bucățele mici de mascara, înseamnă că produsul pe care îl folosești este uscat și trebuie înlocuit. În general, ar trebui să-ți schimbi rimelul o dată la trei sau șase luni. Nu doar că vei scăpa de acele urme uscate, dar vei obține și rezultate mult mai bune la fiecare aplicare.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod