Jada Pinkett, splendoare la soare: Cum arată soţia lui Will Smith la 45 de ani


Actriţa are un tonus de invidat, pe care îl menţine prin sport, chiar şi când se află în vacanţă. Ea s-a relaxat în Hawaii, dar a ieşit şi la alergare pe plajă.

Poate că a fost la un pas de divorţ, dar acum Will Smith are de ce să se felicite - mariajul lui, multă vreme considerat unul dintre cele mai solide de la Hollywood, merge înainte, copiii lor au crescut şi încep să-şi cam croiască fiecare un drum în viaţă, iar soţia sa, Jada, este într-o formă de zile mari.

La 45 de ani, Jada Pinkett Smith arată excelent, lucru vizibil şi în vacanţa pe care ea a petrecut-o recent în Hawaii. Actriţa a demonstrat din plin pe ce se baza când spunea că se simte perfect în corpul ei nu pentru că arată bine, ci pentru că e puternică.

Cu un tonus de nota 10, vedeta din serialul "Gotham" s-a relaxat câteva zile, dar n-a uitat să facă mişcare pentru întreţinere. Când a făcut plajă, într-un costum de baie din două piese cu imprimeu leopard cu inserţii turcoaz, bucurându-se de soare şi de apa oceanului, Jada şi-a etalat silueta excelent sculptată, picioarele şi braţele bine lucrate şi abdomenul fără pic de grăsime.

Actriţa a îmbinat utilul cu plăcutul şi a înotat sau a alergat uşor pe plajă, în compania unui bărbat care părea să fie antrenorul ei personal, relatează cotidianul britanic Daily Mail.Vedeta a încheiat recent filmările la "Girls Trip", unde a lucrat cu Queen Latifah, Regina Hall şi Tiffany Haddish.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod