Săptămâna Modei de la New York. Cele mai interesante 20 de ținute

În perioada 9 - 17 februarie, cele mai importante case de modă și-au prezentat la New York colecțiile pentru sezonul toamnă - iarnă 2017.
Culorile puternice precum albastrul neon și galbenul Primrose, una dintre culorile recomandate de Institutul Pantone pentru acest an, au fost puternic reprezentate pe podium. Roșul intens și nuanțele puternice de roz fucsia sunt de asemenea în topul culorilor pentru toamnă - iarnă 2017.

Materialele cu străluciri discrete, precum saten, catifea sau șifon se mențin în tendințe și pentru sezonul rece din anul acesta. De asemenea, materialele în culori metalice precum auriu sau argintiu s-au aflat printre opțiunile designerilor pentru rochii sau topuri elegante.
Și textilele transparente precum voal, dantelă sau tule s-au făcut puternic remarcate.


Imprimeurile florale și de inspirație botanică, dar și broderiile colorate, cusute pe fond închis, au fost folosite intens în cadrul colecțiilor prezentate la New York.

S-au făcut remarcate costumele compuse din pantaloni și sacou, de obicei în culori saturate de verde, albastru, roșu. 

Descoperă câteva dintre cele mai interesante ținute de la New York Fashion Week.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod