Angelina Jolie este vedeta-model

Implicarea Angelinei Jolie în campanii umanitare din întreaga lume i-au adus acesteia titlul de modelul celebru demn de a fi urmat, în urma unui poll online, potrivit femalefirst.co.uk.

Penelope Cruz este însărcinată în 4 luni şi jumătate

Zvonurile potrivit cărora Penelope Cruz ar fi însărcinată se pare că nu au fost simple zvonuri. Reprezentanţii actriţei şi ai soţului sau, actorul Javier Bardem, au confirmat, informeaza people.com.

Lady Gaga îşi lansează propriul parfum

Lady Gaga îşi va lansa propriul parfum, potrivit people.com. Vedeta, care tocmai a stabilit un nou record cu cele 13 nominalizări la MTV Video Music Awards, dintre care a şi câştigat 8, va avea propriul parfum.

Exerciţii la birou

Multele ore petrecute pe scaun, la birou, îşi pun amprenta asupra stării tale fizice. Crampele musculare, picioarele amorţite şi durerile de spate sunt printre primele efecte pe care le resimţi.

Sfaturi pentru o viaţă organizată

Concediul a trecut, copiii au început şcoala şi grădiniţă, deci numărul lucrurilor pe care le ai de făcut zilnic este în continuă creştere. Nu îţi permiţi să fii dezorganizată!

Chris Brown, implicat într-un alt scandal

Se pare că nu numai cântăreţul este cel din familia să care declanşează adevărate scandaluri. Mama, şi în acelaşi timp managerul lui Chris Brown, Joyce Hawkins, a făcut o declaraţie şocantă pe pagina sa de Twitter.

Rod Stewart s-a mutat în Anglia

Rod Stewart şi soţia sa s-au mutat înapoi în Marea Britanie pentru ca fiul lor, Alastair să meargă la şcoală în Anglia.

Decoraţiuni de toamnă

Dacă te încearcă tristeţea pentru că s-a terminat vara, trebuie să redescoperi frumuseţea şi farmecul toamnei.

Un weekend plin...

... de evenimente frumoase! Concerte de muzică bizantină, târg vintage şi handmade la Uranus 144, plimbări in aer liber pentru sănătate, iar lista continuă.

Inspiră-te din coafurile tradiţionale

În era globalizării, influenţele culturale îşi pun amprenta şi asupra coafurilor şi stilurilor pe care le alegem când vine vorba de păr. Fie că alegi influenţe asiatice, afro, europene sau gypsy, poţi realiza coafuri simple şi fermecătoare în cel mai scurt timp.

Mike Tyson va fi tată pentru a opta oară

Soţia fostului pugilist este însărcinată şi urmează să nască în ianuarie, potrivit femalefirst.co.uk.

Courtney Cox nu se poate împăca cu gândul că îmbătrâneşte

Courtney Cox, actriţa care interpretează rolul Monicăi Geller în serialul "Prietenii tăi" ("Friends"), nu se poate împăca deloc cu gândul că trecerea anilor îi lasă urme de neşters pe chip.

Angelina Jolie: "Nu am prieteni"

Angelina Jolie a declarat că vorbeşte cu Brad Pitt şi cu copiii săi despre actele sale caritabile pentru că nu are prieteni cu care să vorbească, p0otrivit femalefirst.co.uk.

Soluţii de depozitare pentru băile mici

Băile de mici dimensiuni, în care parcă sunt strecurate cu greu chiar şi cele trei elemente esenţiale - toaleta, chiuveta şi cada, nu prea lasă loc de desfăşurare atunci când vorbim de depozitarea produselor specifice unei băi.

Angelina Jolie, în Pakistan, în scop caritabil

Angelina Jolie a plecat în Pakistan pentru a ajută la strângerea de fonduri pentru persoanele afectate de inundaţii, potrivit femalefirst.co.uk.

Bonsaiul, frumuseţe în miniatură

Realizarea bonsailor este o adevărată artă, dezvoltată de-a lungul a mii de ani în China şi Japonia. Bonsaii nu sunt altceva decât copaci sau arbuşti în miniatură, dar dificultatea cu care sunt obţinuţi le sporeşte farmecul şi ne determină să îi preţuim la adevărata valoare.

Secrete pentru slăbit de la antrenorii vedetelor

Vrei să ştii cum reuşesc vedetele să se menţină în formă şi să arate perfect? Evident, timpul pe care îl au la dispoziţie şi banii de care dispun nu sunt de ignorat, dar cel mai important este că lucrează cu antrenori de top, care cunosc trucuri şi mici secrete pentru rezultate rapide şi de durată.

Katy Perry vrea cetăţenie britanică

Cântăreaţa americană, care este logodită cu actorul britanic Russell Brand, plănuieşte să aplice pentru dublă cetăţenie, imediat ce se va căsători cu acesta, potrivit femalefirst.co.uk.

Lady Gaga a fost spitalizată de şase ori anul trecut

Lady Gaga a fost spitalizată de şase ori anul trecut din cauza dietelor extreme pe care le-a ţinut, potrivit femalefirst.co.uk.

Tony Blair: "Bono ar fi putut fi un preşedinte sau un premier excelent"

Fostul premier britanic Tony Blair, este convins că rocker-ul irlandez Bono ar fi putut să conducă lumea, dacă ar fi ales o carieră politică în locul uneia muzicale, potrivit femalefirst.co.uk.