Care sunt culorile în tendințe pentru primăvară-vară 2017

Deși par îndepărtate, zilele însorite vor veni curând, iar garderoba ta trebuie să fie pregătită. Festivalurile de modă au prezentat încă din sezonul trecut creațiile marilor designeri pentru primăvara și vara 2017. Ca de fiecare dată, s-au făcut puternic remarcate unele tendințe în ceea ce privește culorile. Sezonul cald din acest an va fi cât se poate de colorat, proaspăt, dar cu o tentă misterioasă. Nuanțe precum verdele Greenery, desemnată culoarea anului de institutul Pantone, vin să ne aducă un suflu de prospețime, ajutându-ne să ne reconectăm cu natura.
De altfel, numeroase culori în tendință pentru acest an par să fie inspirate din natură, de la culorile florilor, ale pietrelor prețioase, al frunzelor sau ale apelor limpezi. Descoperă care sunt principalele tendințe în materie de culoare pentru sezonul primăvară - vară 2017:

Foto: fashionisers.com
1 din 15

Violet delicat și mov electric

Aceste două nuanțe de mov, inspirate parcă de frumusețea irișilor, te ajută să realizezi ținute de seară misterioase și elegante, dar sunt potrivite și pentru stilurile casual. Se asortează perfect cu galbenul primrose, o altă culoare aflată în tendințe.
MAI MULT DESPRE: tendinte, culori, stil, moda
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod