8 trucuri ca să miroși întotdeauna bine

Chiar și cele mai bune parfumuri se estompează rapid de-a lungul zilei dacă faci unele greșeli atunci când le aplici. Iar soluția nu este de a folosi mai mult parfum, ci de a-l utiliza corect. Descoperă ce să faci să miroși bine întreaga zi

Alege arome care persistă

Nu toate aromele sunt la fel de rezistente. De aceea se poate întâmpla ca unele parfumuri să persiste mai puțin deși sunt de cea mai bună calitate. Parfumurile cu note critice se estompează mai ușor, în timp ce aromele precum lemn de santal sau mosc rezistă mai mult. Prin urmare, dacă vrei ca parfumul tău să persiste cât mai mult, trebuie să le alegi pe acestea din urmă.

Folosește produse din gama parfumului tău

Cele mai multe parfumuri există într-o gamă variată de produse, de la geluri de duș, loțiuni sau uleiuri de corp. Atunci când folosești câteva dintre ele împreună, realizezi "straturi" ale acelorași arome, care persistă în mod delicat întreaga zi.

Aplică în cele mai bune locuri

În afara încheieturilor mâinilor, aplică parfumul pe zone ale corpului care sunt de obicei mai calde, așa cum sunt abdomenul și pieptul, dar și în spatele urechilor sau genunchilor. Căldura degajată de corp va permite eliberarea treptată a aromelor de top, de mijloc și de bază ale parfumului.

Nu freca niciodată parfumul pe piele

Primul gest pe care vrei să-l faci după ce aplici parfumul este acela de a freca zona pe care ai aplicat, pentru ca acesta să fie uniform distribuit. Dar este o greșeală majoră, care îndepărtează notele de top ale parfumului, scurtând perioada de persistență.

Aplică parfumul la momentul potrivit

Iar momentul potrivit este imediat după duș, când piele este încă ușor umedă. În acest fel parfumul va rămâne mai mult timp pe piele, dar eviți și riscul de a-ți păta hainele delicate.

Hidratează-ți pielea

Piela uscată absoarbe parfumul, fapt ce îi reduce semnificativ persistența. Hidratează-ți pielea folosind o loțiune de corp sau un ulei de corp, de preferat din aceeași gamă a parfumlui.
În acest fel aromele vor adera mai bine pe piele și vor rezista de-a lungul întregii zile.

Reaplică pe parcursul zilei

Este dificil ca parfumul tău să se mențină până seara târziu. De aceea ai nevoie de o soluție de urgență pentru zilele în care nu mergi direct acasă după serviciu. Păstrează mereu cu tine o variantă pentru poșetă a parfumului tău, astfel încât să poți reîmprospăta atunci când este necesar. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod