Ce arome trebuie să conțină parfumul pentru a avea efect afrodisiac

Diversitatea de pe piața parfumurilor poate fi puțin copleșitoare. Însă, pe lângă parfumurile pe care le poți purta la birou sau la vreo petrecere, există și anumite arome care transformă parfumul într-o armă secretă cu efect afrodisiac.
Multe dintre acestea s-ar putea să te uimească, dar provin din cunoscute mirosuri culinare. Iată ce arome conțin parfumurile cu efect afrodisiac!

8 arome de parfum cu efect afrodisiac


1. Aroma de vanilie


Aroma de vanilie a făcut cunoștință cu lumea parfumurilor în urmă cu secole, datorită Chinei și Franței. Aceasta a fost recomandată de către medici ca un elixir care ajută la stimularea potenței sexuale masculine. Vanilia este un afrodiziac natural, care induce în mod simultan euforie și relaxare.

2. Aroma de lemn-dulce


Lemnul-dulce afectează mai mult decât orice alte mirosuri apetitul sexual feminin. Parfumurile cu cel mai puternic efect afrodisiac pentru femei sunt combinații ale aromelor de lemn-dulce și castravete, precum și aromele de bomboane.
O combinație de arome de parfum de lemn-dulce și gogoși a ieșit câștigătoare în ambele tabere. 

3. Aroma de lăcrămioare


Acest parfum dulce, unic și delicat a stimulat apetitul sexual al 11% dintre bărbații care au participat la un studiu. Alte flori cu efect afrodisiac sunt orhideele și mușcatele.

4. Aroma de lavandă


Se spune că frumoasa Cleopatra a folosit aroma de lavandă pentru a-i seduce pe Marc Antoniu și Iulius Caesar. Iar calitățile dovedite ajută la relaxarea bărbaților.

5. Aroma de iasomie


Unii doctori susțin că aroma de iasomie este cea mai senzuală dintre toate aromele naturale. Aceasta a fost folosită pentru proprietățile sale afrodisiace în țările asiatice, încă din antichitate.
Floarea albă delicată de iasomie conține un compus cunoscut sub numele de indol, care se regăsește în abundență și în jurul organelor genitale.

6. Aroma de trandafir


Femeile iubesc această aromă. Pentru a atrage femeile, se spune că bărbații arabi își frecau nările, palmele, spatele urechilor și bărbile cu ulei parfumat de trandafir.

7. Aroma de scorțișoară


Multe persoane sunt de părere că scorțișoara este una dintre cele mai plăcute arome de pe planetă. Un studiu a ajuns la concluzia că mirosul de scorțișoară a crescut fluxul sanguin la nivel penian mai mult decât celelalte mirosuri. 

8. Arome de citrice


Știai că un studiu a concluzionat că aroma de grepfrut roz îi face pe cei care o folosesc să pară cu 20 de ani mai tineri în ochii celor cu care interacționează? Iar într-un alt studiu, aroma de portocale a avut efect afrodisiac asupra unui procent de 20% dintre bărbații care au participat.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod