6 motive pentru care bărbaţii sunt obsedaţi de sâni

Te-ai întrebat vreodată de ce surprinzi adesea privirile bărbaţilor fixate pe decolteul tău, deşi nu este nici pe departe adânc? Dacă răspunsul tău a fost "pentru că sunt obsedaţi de sâni", nu eşti departe de adevăr. Iată de ce:

Băile mici: soluţii de depozitare

Cele mai multe blocuri "comuniste" sunt prevăzute cu băi extrem de mici. Din acest motiv, soluţiile de depozitare pentru astfel de băi sunt o adevărată provocare. Trebuie să înveţi să

5 coafuri în stilul lui Cher

De mai bine de 40 de ani, Cher este diva muzicii pop. Cu toate că se apropie de 65 de ani, frumuseţea lui Cher rămâne în continuare un reper pentru multe femei din întreaga lume.

Transformare de look, în stilul Kelly Osbourne

Kelly Osbourne a reuşit să uimească pe toată lumea cu transformarea sa radicală din copilul rebel al unui rocker şi mai rebel, în diva sexy şi sigură pe ea.

"Românii au talent": Un băiat de 15 ani, din Bacău, a uimit juriul şi publicul. Vezi VIDEO

Emisiunea a avut cel mai bun rating al unui program de divertisment din 2004 şi până în prezent, potrivit paginademedia.ro. Datele arată că vârfurile au ajuns la ratinguri de 23%, însemnând 2,7 milioane de telespectatori.

Ţi-e "frică" de orhidee?

Acum mulţi ani am văzut la o fereastră câteva orhidee albe. Erau atât de frumoase şi de elegante încât mă gândeam cu invidie la proprietarul lor şi la faptul că ştie cum să le

Atmosferă vintage cu reclame vechi

Cine nu s-a plictisit de miliardele de reclame care apar peste tot? Nici în toalete nu scăpăm de ele! Partea interesantă este că peste 50 de ani, reclamele care ne mănâncă zilele acum vor

8 vedete "greşite" în Photoshop

Photoshop-ul este un program de editare foto care a revoluţionat lumea. Nu există pictorial sau reclamă care să nu treacă pe sub bagheta magică a acestui program.

5 gesturi greşite cu care alungi bărbaţii

Limbajul corpului reprezintă 75% din prima impresie pe care o faci. Înainte ca cineva să observe cu ce eşti îmbăcată, cum îţi stă părul sau cum miroase parfumul tău, limbajul corpului a transmis deja informaţii preţioase despre tine şi despre cât eşti de "abordabilă".

Visez la un perete din sticlă!

Oamenii care au conceput apartamentul în care locuiesc nu au fost tocmai inteligenţi. S-au gândit că ar fi mişto să facă un balcon mare. Motiv pentru care au "tăiat" un colţ din sufragerie.

Hollywood: Top 5 vedete violente

Unele vedete de la Hollywood sunt atât de nervoase şi stresate încât nu se pot abţine să nu tragă câteva palme din când în când, oricui le iese în cale.

Senzaţional: Succesul în dragoste depinde de ordinea în care v-aţi născut

Psihologii sunt de părere ca personalitatea fiecăruia dintre noi se conturează pâna la vârsta de şase ani. Un nou studiu, ale cărui rezultate au fost publicate de curând, ne arată că una dintre cele

5 coafuri sexy cu care cucereşti bărbaţii

Având în vedere că sunt stiluri preferate de bărbaţi, iar unele dintre ele sunt atât de uşor de realizat, nici nu prea pot fi numite coafuri... Iată câteva stiluri pentru părul tău pe care bărbaţii le consideră irezistibile:

Hollywood: Copii de vedete, pe urmele părinţilor

Copiii generaţiei de aur a Hollywood-ului au ajuns la vârsta la care se pot afirma. Şi cum mulţi au ales să calce pe urmele părinţilor, nu este de mirare faptul că asistăm la o "înlocuire" de talente.

Coafuri 2011: 7 tendinţe date de vedete

Nu ştii ce tunsori sau coafuri să alegi pentru părul tău în 2011? Inspiră-te din stilul starurilor de la Hollywood şi adoptă un look de vedetă!

Vedete Hollywood: Celebre din întâmplare

Este o vorbă din popor care spune că "nu este pentru cine se pregăteşte, e pentru cine se nimereşte". Cam aşa s-ar putea rezuma norocul pe care l-au avut unele persoane, devenite acum staruri internaţionale.

Hollywood: 6 vedete care au dat nume "cretine" copiilor

Pe lângă faptul că au vieţi absolut ieşite din comun, starurile de la Hollywood aleg nume la fel de ieşite din comun şi pentru copiii lor. Nicolas Cage, Jamie Oliver, Gwyneth Paltrow şi Forest Whitaker sunt numai câteva vedete care şi-au "binecuvântat" copiii cu nume cel puţin neobişnuite. Iată care sunt acestea:

4 coafuri pentru părul scurt

Crezi că părul scurt nu îţi oferă prea multe variante când vine vorba de coafare? Starurile de la Hollywood îţi oferă câteva idei. Iată care sunt acestea:

Michael Douglas va afla luna aceasta dacă a învins sau nu cancerul

După un tratament chinuitor care a durat patru luni, actorul Michael Douglas aşteaptă luna aceasta verdictul medicilor, care îi vor spune dacă a învins sau nu cancerul la gât, potrivit dailymail.co.uk.

Crăciun: 6 machiaje perfecte

De Sărbători vrei să fii cea mai frumoasă, iar machiajul pe care îl alegi trebui să fie unul perfect! Fardul metalic, rujul roşu sau colţurile alungite sunt trei dintre sugestiile pe care ţi le oferim.