Cea mai grațioasă căzătură. Un model s-a împiedicat pe podium în cadrul show-ului Victoria's Secret

O căzătură pe podium este probabil unul dintre cele mai mari coșmaruri ale unui model.
Dar oricât de mult s-ar strădui să nu treacă prin această experiență, cele mai multe modele ajung la un moment dat în carieră să atingă podeaua într-un mod nedorit. De vină sunt pantofii cu tocuri imense sau rochiile cu trenă care le fac defilarea pe catwalk mult mai dificilă.

Un astfel de moment a avut loc și la show-ul Victoria's Secret 2017, desfășurat pe 20 noiembrie în Shanghai, China. Modelul de origine chineză Ming Xi a trecut pentru prima dată printr-o astfel de experiență.
Tânăra în vârstă de 28 de ani, născută în Shanghai, a alunecat pe suprafața lucioasă a podiumului din Mercedes-Benz Arena și a căzut în fața unei audiențe de 18.000 de oameni.

Dar se poate spune că Ming a căzut cu grație. Modelul a reușit să-și mențină zâmbetul pe buze pe toată durata momentului. Modelul brazilian Gisele Oliviera, care se afla la rândul său pe scenă, i-a sărit în ajutor chinezoaicei, ajutând-o să depășească mai ușor momentul.

Ming nu este novice în ceea ce privește defilările în cadrul show-ului Victoria's Secret.
Aceasta se află la cea de-a patra defilare pentru faimosul eveniment de modă. În ciuda faptului că se întâmplă rar ca un model să cadă în timpul spectacolului foarte bine pus la punct, Ming Xi ar putea primi un premiu pentru cea mai grațioasă căzătură.

Modelul a purtat sandale tip gladiator cu toc înalt, un set de lenjerie intimă de culoare albastră și aripi masive de inspirație florală.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod