Cel mai scump sutien din lume: Are 6.000 de pietre preţioase şi valorează două milioane de dolari!

Modelul brazilian Lais Ribeiro a purtat cel mai scump sutien din lume, The Champagne Nights Fantasy Bra, la prezentarea de la Shanghai a casei de modă Victoria’s Secret.
Lais Ribeiro a defilat luni pe podium, la Shanghai, în cadrul Victoria’s Secret Fashion Show, iar apariţia ei a fost strălucitoare, la propriu şi la figurat. Modelul brazilian în vârstă de 27 de ani, a atras toate privirile nu doar cu formele sale perfecte, ci şi cu ţinuta spectaculoasă, şi a reuşit să se remarce pe aceeaşi scenă cu mai ultramediatizatele Adriana Lima şi Alessandra Ambrosio.

Lais a avut un atu important: ea a purtat cel mai scump sutien din lume, Fantasy Bra. Piesa în valoare de două milioane de euro a fost creată din aur de 18k, safir galben şi topaz.


Cu totul, acest sutien are 6.000 de pietre preţioase, iar realizarea sa a durat aproape 350 de ore, relatează Daily Mail.

Modelul brazilian lucrează din 2010 pentru Victoria's Secret, iar acum a intrat în "clubul" restrâns al supermodelelor care au purtat sutienul din bijuterii, notează cotidianul britanic.

Lais Ribeiro a prezentat piesa originală şi într-un pictorial publicat de Vogue, precum şi într-un clip video realizat la această şedinţă foto.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod